Horoscop dragoste 22 noiembrie 2019. O zi excelentă pentru a petrece timp cu persoana iubita. Este început de weekend, nu trebuie să vă simţiţi vinovaţi dacă mai luaţi şi o pauză.

Cei cărora le lipseşte curajul să facă un pas către o persoană care le-a intrat pe sub piele ar face bine să ia taurul de coarne şi să-şi mărturisească sentimentele. 

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2019 Săgetător

Săgetătorii simt mirosul schimbarii in aer. O multime de noutati apar in viata lor, dar trebuie sa isi puna putin mintea la contributie sa le gaseasca rostul.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2019 Capricorn

Capricornii pot fi atat de absorniti de indatoririle profesionale, incat sa uite se mai si distreze. Un weekend cu prietenii, cu partenerul sau cu familia departe de casa le-ar prinde de minune.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii sunt mai optimisti ca oricand in privinta unor planuri personale. Chiar si daca lucrurile nu par a merge in cea mai buna directie, ei tot merg inainte cu incredere.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2019 Pești

Peştii ar putea fi prinsi in mijlocul unui conflict intre prieteni si sa nu stie de ce parte sa fie. Impartialitatea e cea mai buna idee.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2019 Berbec

O zi numai buna pentru a se intoarce la origini, in cazul Berbecilor. Am putea vorbi de un fel de introspectie, de reconectare cu sinele.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2019 Taur

O veste le poate da peste mnulte planuri Taurilor. Nu e vorba neaparat de una negativa. Cert este ca le va schimba putin traiectoria de acum.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2019 Gemeni

Gemenii trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare astazi. Au lasat pe ultima suta de metri multe sarcini, programul li se aglomereaza si e musai sa la duca pe toate la bun sfarsit.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 20199 Rac

O zi excelenta pentru a petrece timp cu persoana iubita, dragi nativi Rac. Pana la urma este inceput de weekend, nu trebuie sa va simtiti vinovati daca mai luati si o pauza.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2019 Leu

Daca in ultimele zile, Leii s-au simtit epuizati si stresati, a venit momentul sa isi ia o pauza, un concediu binemeritat, pe care sa il petreaca numai dupa bunul plac.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2019 Fecioară

Fecioarele se pot simti hartuite de cineva. O persoana le sicaneaza incontinuu si nu le da pace pana nu le intinde nervii la maximum.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2019 Balanță

O surpriza uriasa din partea familiei ii poate astepta pe nativii Balanţă astazi! Poate fi vorba de un bun material dar si de o veste foarte buna.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2019 Scorpion

Scorpionii ar putea fi cei mai afectati de intrarea soarelui in zodia sagetatorului. Si e posibil ca nativii sa se imparta in doua extreme: ori cu moralul la pamant, ori cu un optimism debordant.