Horoscop dragoste 22 mai 2019. O zi de miercuri specială pentru unii nativi, mai ales în dragoste. Aveţi ocazia de a cunoaşte pe cineva cu adevărat interesant, cu care veţi descoperi că aveţi multe în comun. 

Horoscop dragoste 22 mai 2019 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Situatii neasteptate ii asteapta pe Berbeci. Acesti nativi pot avea nevoie de ajutorul apropiatilor, dar, mare atentie, nu toate indemnurile primite sunt si cele mai potrivite.

Horoscop dragoste 22 mai 2019 Taur

Taurii decid sa renunte putin la control si sa dea frau liber unor sentimente, fara sa ii mai preocupe urmarile, iar asta e o decizie foarte buna.

Horoscop dragoste 22 mai 2019 Gemeni

Zile foarte bune pentru a cunoaste oameni noi, a explora locuri necunoscute si a trai tot felul de experiente pentru nativii Gemeni!

Horoscop dragoste 22 mai 2019 Rac

Racii, in schimb, nu au o zi foarte buna, ci una incarcata de tensiuni si situatii mai putin placute, in care sunt sfatuiti sa isi pastreze calmul cat de mult pot.

Horoscop dragoste 22 mai 2019 Leu

Nativii Leu pot trai o cumpana astazi, o situatie in care sa gaseasca raspunsuri la multe intrebari care ii macinau in ultima vreme.

Horoscop dragoste 22 mai 2019 Fecioară

Fecioarele se pot bucura de un gest impresionant din partea unei persoane la care nu se asteptau, insa care le va umple sufletul de fericire.

Horoscop dragoste 22 mai 2019 Balanţă

Balanţele putem spune ca radiaza! Planul personal merge ca pe roate, relatia cu persoana iubita parca nu a fost vreodata mai buna, iar planurile marete de viitor ar putea bate la usa.

Horoscop dragoste 22 mai 2019 Scorpion

O zi a deciziilor importante pentru Scorpioni. Vorbim de un drum nou in relatia cu partenerul si se intrevad planuri mult mai serioase pentru viata in doi.

Horoscop dragoste 22 mai 2019 Săgetător

Săgetătorii sunt cu capul in nori de dimineata, parca nu reusesc sa isi ia gandul de la o persoana despre care nu stiu nimic, dar care ii intriga.

Horoscop dragoste 22 mai 2019 Capricorn

Capricornii sunt sfatuiti sa evite cat pot expunerea astazi. Nu stau prea bine la capitolul comunicare si ar putea spune lucruri pe care sa le regrete mai tarziu.

Horoscop dragoste 22 mai 2019 Vărsător

Vărsătorii asteapta cu sufletul la gura o veste din partea unui apropiat, o noutate de care se si tem dar ii si bucura totodata.

Horoscop dragoste 22 mai 2019 Peşti

Peştii parca intra intr-o stare de melancolie, nostalgie, invart o situatie pe toate partile si se gandesc cum ar fi mai bine sa procedeze.