Horoscop dragoste 2 mai 2019. Zi excelentă pe plan personal, presărată cu momente romantice și gesturi de afecțiune. 

Cei singuri ar face bine să nu refuze ieșirile în oras, ar putea cunoaște o persoană cu adevărat specială.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 2 mai 2019 Taur

Romantismul îi va împinge pe nativii zodiei Taur să facă lucruri aparent nebuneşti pentru persoană iubită. Îşi vor arăta iubirea prin gesture vizibile şi clare.

Horoscop dragoste 2 mai 2019 Gemeni

Pe Gemeni îi aşteaptă o zi fierbinte şi vor fi orbiţi de strălucirea unei persoane pe care o vor întâlni. Să fie oare vorba de dragoste la prima vedere?

Horoscop dragoste 2 mai 2019 Rac

Dimineaţa s-ar putea că relaţiile sentimentale să fie mai încordate pentru Raci. Indicat ar fi să amâne orice discuţie serioasă şi să aştepte că atmosfera să se mai detensioneze.

Horoscop dragoste 2 mai 2019 Leu

Dragi Lei, profitaţi de răgazul care vi se oferă astăzi, pentru că nu va fi o piedică, ci un bonus de timp de care aveaţi nevoie.

Horoscop dragoste 2 mai 2019 Fecioară

Fecioarele au planuri mari de viitor şi pentru acestea au nevoie şi de sprijinul familiei. Entuziasmul le ajută să îşi atingă mai repede ţelurile.

Horoscop dragoste 2 mai 2019 Balanță

Dragi Balanţe a venit momentul să vă relaxaţi şi să vă liniştiţi puţîn sufletul. Profitaţi de clipele libere şi puneţi-vă ordine în gânduri.

Horoscop dragoste 2 mai 2019 Scorpion

Astăzi Scorpionii vor stă cu ochii pe ceas, aşteptând să plece cu partenerul de viaţă într-o mică excursie. Se anunţă şi mici achiziţîi, pentru plăcerea proprie.

Horoscop dragoste 2 mai 2019 Săgetător

Săgetătorii au noroc astăzi în dragoste. Trec printr-o perioadă favorabilă şi trebuie să profite din plin.

Horoscop dragoste 2 mai 2019 Capricorn

Veşti bune pentru Capricorni astăzi. Se vor rezolva problemele pe care le-au avut până acum şi vor reveni la o formă fizică de invidiat.

Horoscop dragoste 2 mai 2019 Vărsător

Vărsătorii sunt plini de încredere şi cu asta riscă să stârnească antipatii. Ar fi bine să renunţe la aroganţă şi să-i ofere persoanei iubite mai multă atenţie.

Horoscop dragoste 2 mai 2019 Pești

Peştii vor avea parte de o zi minunată. Vor face o scurtă călătorie alături de persoană iubită.

Horoscop dragoste 2 mai 2019 Berbec

Iar Berbecii vor avea astăzi tot felul de stări neplăcute. O alimentaţie echilibrată şi puţîină mişcare ar trebui să fie suficiente pentru a se pune pe picioare.