Horoscop dragoste 17 mai 2019. Uneori chiar persoana iubită e cea care face și desface planuri. 

Așteptați-vă la surprize mari, ziua ar putea aduce momente de neuitat.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 17 mai 2019 Taur

Taurii sunt foarte atenți și deschiși spre ceea ce își dorește partenerul de viață. Dacă de obicei anumite lucruri li se păreau deplasate, ei bine, acum le vor da dreptate.

Horoscop dragoste 17 mai 2019 Gemeni

Pentru Gemeni sfera sentimentală este frumos animată și poate să se promoveze o cerere în căsătorie într-o astfel de zi.

Horoscop dragoste 17 mai 2019 Rac

Dragi Raci, plănuiați să stăți acasă, dar prietenii au pus la punct planuri care va includ și nu aveți cum să scăpați. Așteptați-vă la multă distracție.

Horoscop dragoste 17 mai 2019 Leu

Este posibil că Leii să primească în dar bilete la un spectacol sau la un meci. Acolo se vor distra pe cinste și își vor face noi prieteni.

Horoscop dragoste 17 mai 2019 Fecioară

Și Fecioarele vor merge astăzi la o ceremonie, sau la o petrecere și e posibil că atmosfera să fie atât de naturală încât să le inspire să i-a o decizie referitoare la viață în doi.

Horoscop dragoste 17 mai 2019 Balanță

Balanțele sunt zâmbitoare și nu vor renunta la voia bună, chiar dacă evenimentele petrecute astăzi nu vor fi dintre cele mai bune.

Horoscop dragoste 17 mai 2019 Scorpion

Bună dispoziție va fi cuvântul de ordine pentru Scorpioni. Zâmbete, reușite și o zi frumoasă alături de cei apropiați.

Horoscop dragoste 17 mai 2019 Săgetător

O dietă urmată de un cunoscut le va atrage atenția și nativilor Săgetător, așa că vor să pună și ei în practică aceste obiceiurile. Nu vor stă prea mult pe gânduri și vor pleca direct la cumpărături cu o lista mare.

Horoscop dragoste 17 mai 2019 Capricorn

Pentru Capricorni se anunță un weekend special din punct de vedere al dragostei, însă puțin tensionat din cauza unei rude a partenerului de viață.

Horoscop dragoste 17 mai 2019 Vărsător

Varsatorii sunt extremi de calmi și toleranți, astăzi. Această stare atrage în jurul lor o grămadă de oameni, iar cu unii dintre ei vor lega prietenii strânse.

Horoscop dragoste 17 mai 2019 Pești

Peștilor le merge foarte bine în plan emoțional. Asta le conferă echilibrul interior de care au nevoie pentru a fi mai îndrăzneți.

Horoscop dragoste 17 mai 2019 Berbec

Iar Berbecii nu-și doresc nimic altceva de la ziua de azi, decât să se odihnească. Însă planul s-ar putea să fie dat peste cap tocmai de persoană iubita.