Horoscop dragoste 13 februarie 2020. Astăzi Venus, planeta iubirii, aduce veşti foarte bune atât pentru cei deja îndrăgostiţi, cât şi pentru cei singuri.

În prag de Valentine's Day, un lucru e sigur: iubirea necondiţionată este cel mai frumos cadou.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 13 februarie 2020 Vărsător

Femeile VĂRSĂTOR se pricep cel mai bine la împăcări. Aşadar va fi o zi dulce pe care aţi putea să o petreceţi alături de o fostă iubire. În ceea ce îi priveşte pe bărbaţi, admiraţia din partea mai multor femei nu lipseşte, aşa că mare grijă cum gestionaţi toate mesajele.

Horoscop dragoste 13 februarie 2020 Pești

Cuvintele frumoase nu vor lipsi din mesajele nativiilor PEŞTI. Secretul este să vă surprindeţi partenerul şi să îi demonstraţi cât de mult înseamnă pentru voi - atât prin vorbe, cât şi prin gesturi.

Horoscop dragoste 13 februarie 2020 Berbec

BERBECII vor primi iubire din 2 părţi. Aici ne referim mai mult la doamne, care trebuie să se hotărască pe a cui inimă să o frângă. În ceea ce îi priveşte pe domni, decizia este deja luată, aşa că cel mai bine organizaţi o escapada în afara oraşului.

Horoscop dragoste 13 februarie 2020 Taur

TAURII petrec mai mult timp la serviciu, dar asta nu înseamnă că dragostea lipseşte. Relaţiile colegiale se pot tranforma în ceva mai mult, însă, mare grijă să nu devină un obicei.

Horoscop dragoste 13 februarie 2020 Gemeni

Nativii GEMENI ar trebui să evite dualitatea. Nu visaţi la alte persoane pentru că ziua ar putea lua o întorsătură neplăcută. Dacă nu sunteţi fericiţi în actuala relaţie, fiţi oneşti. Iar cei singuri ar trebui să apeleze tot la sinceritatate şi să facă primul pas.

Horoscop dragoste 13 februarie 2020 Rac

Bărbaţii RAC pot pune accent pe una dintre calităţile lor - sensibilitatea. Îi puteţi sufoca cu iubire pe cei dragi, pentru că astăzi este justificată. Însă doamnele nu au atât de mult timp liber. Aproape că aţi uitat de Sfântul Valentin, aşa că soluţia este să recuperaţi seara.

Horoscop dragoste 13 februarie 2020 Leu

Pasionalii zilei vor fi LEII. Sunteţi ca un magnet al dragostei, însă, trebuie să aveţi grijă să nu atrageţi prea multă. Fostele iubiri se vor strecura în viaţa voastră, dar şi cele mai noi. Depinde de voi ce alegeţi.

Horoscop dragoste 13 februarie 2020 Fecioară

FECIOARELE trebuie să îşi seducă partenerul. Evitaţi replicile sau cadourile clasice şi apelaţi la ceva original. Nu vă stresaţi prea mult, iar inspiraţia va veni pe neaşteptate.

Horoscop dragoste 13 februarie 2020 Balanță

Nativii BALANŢĂ trebuie şi ei să condimenteze lucrurile, mai ales că majoritatea sunt foarte bine susţinuţi de astre să treacă la un alt nivel pe plan amoros.

Horoscop dragoste 13 februarie 2020 Scorpion

Femeile SCORPION nu ar trebui să apeleze la agresivitate. Dacă simţiţi un refuz din partea celui de care sunteţi îndrăgostite, priviţi în altă parte şi nu veţi regreta. Iar pentru bărbaţii care se simt indecişi, astrele au un singur sfat: alegeţi fericirea.

Horoscop dragoste 13 februarie 2020 Săgetător

Atât doamnele, cât şi domnii născuţi sub semnul SĂGETĂTORULUI trebuie să înţeleagă că timpul este cel mai preţios cadou. Sarcinile de la job mai pot aştepta, aşa că profitaţi de o ziua liberă şi mergeţi într-un loc nou.

Horoscop dragoste 13 februarie 2020 Capricorn

Iar CAPRICORNII trebuie să lase deoparte orice neînţelegeri. Astrele promit o împăcare foarte dulce dacă treceţi peste orgoliu. Şi să nu uităm de cei singuri - pentru voi riscul este cuvântul cheie.