Horoscop dragoste 12 iulie 2019. Pentru nativii mai multor zodii, apare dorinţa de a aduce ceva nou în relaţie. Aşa că nu vă sfiiţi când vine vorba de iubire, daţi frâu liber imaginaţiei!

Răsfățații zodiacului vor primi multe declaraţii de dragoste şi chiar o cerere în căsătorie. 

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 12 iulie 2019 Rac

În această zi de vineri, Racii vor avea tendinţa să refuze orice experimente în dragoste. Ideile venite din partea persoanei iubite, ar putea fi imediat respinse.

Horoscop dragoste 12 iulie 2019 Leu

Leii se află într-o stare foarte romantică şi au mare nevoie de afecţiune. Aşa că... Jumătatea lor va fi răsfaţată cu multe declaraţii de dragoste.

Horoscop dragoste 12 iulie 2019 Fecioară

Plicitiseala va fi un cuvânt abstract pentru nativii Fecioară. Glumele şi distracţia îi vor caracteriza din plin.

Horoscop dragoste 12 iulie 2019 Balanță

Pluteşte multă emoţie în jurul Balanţelor. E bine de ştiut că dacă vor acţiona după instinct, vor lua cele mai bune decizii.

Horoscop dragoste 12 iulie 2019 Scorpion

Atitudinea Scorpionilor  va fi în ton cu  apropierea weekendul. Sunt foarte veseli, zâmbitori... şi cu multă iniţiativă.

Horoscop dragoste 12 iulie 2019 Săgetător

Sagetatorii nu au stare deloc. Au atât de multă energie încât o pot împărţi şi celor din jur.

Horoscop dragoste 12 iulie 2019 Capricorn

Astăzi Capricornii pot pierde mult timp gândindu-se unde să iasă în oraş. Atât de mult timp, încât la final , le poate pieri orice chef de a pleca de acasă.

Horoscop dragoste 12 iulie 2019 Vărsător

Vărsătorii sunt foarte perfecţionişti şi dacă nu le iese ceva din prima...posibil să aibă o criză de nervi. O ieşire cu prietenii, le-ar prinde foarte bine!

Horoscop dragoste 12 iulie 2019 Pești

Nativii Peşti sunt focusaţi pe viaţa de cuplu. Îşi doresc să aducă ceva nou în relaţie. Aşa că atunci când vine vorba de iubire...pot da frâu liber imaginaţiei.

Horoscop dragoste 12 iulie 2019 Berbec

Se simte confuzie în viaţa amoroasă a Berbecilor. Curajul de a  face ceva nou nu strică niciodată, aşa ar fi bine să iasă din starea de reticenţă!

Horoscop dragoste 12 iulie 2019 Taur

Taurii au ceva certuri cu persoana iubită. Însă dacă relaţia este întemeiată pe sinceritate şi iubire, pot trece uşor peste orice problemă.

Horoscop dragoste 12 iulie 2019 Gemeni

Iar Gemenii ar putea să se simtă foarte îndrăgosţiţi. Aşa că toate alegerile pe care le vor face vor fi ghidate de inimă şi în niciun caz de motive raţionale.