Horoscop 23 iunie 2018. Această zi va aduce multe experienţe plăcute şi interesante pentru multe zodii. Fie vă veţi petrece ziua călătorind, alături de familie sau persoana iubită, fie vă veţi relaxa acasă, în propria locuinţă, înconjurat de mâncare bună, cărţi delicioase şi filme captivante.

Oricare ar fi planurile voastre pentru această zi, atmosfera pozitivă nu va lipsi, iar de plictiseală nici nu va fi vorba.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop 23 iunie 2018 Berbec

Berbecul îşi va concentra întreaga atenţie în această zi asupra aspectului său fizic. Astfel, veţi uita de orice altceva, inclusiv de problemele apărute în relaţia de cuplu. Acestea se vor rezolva de la sine, mai ales când partenerul vă va vedea şi nu îşi va putea ascunde entuziasmul. „Wow, asta e persoana de care m-am îndrăgostit!” ar putea fi exact cuvintele lui. Poate asta ar fi o învăţătură de minte pentru dvs, pentru că uneori nu strică să depuneţi mai mult efort pentru aspectul dvs şi nu ar trebui să deveniţi delăsători.

Horoscop 23 iunie 2018 Taur

Melancolia îl cuprinde în această zi pe Taur. Pentru acest fapt nu vei primi altceva decât o mustrare severă din partea partenerului, care trebui să stabilească de unul singur cum vă veţi petrece şi unde vă veţi petrece timpul în familie. Totuşi, nu aveţi nimic de pierdut. Urmărind exact paşii ghidaţi de jumătatea dumneavoastră, fără să interveniţi cu vreo schimbare, nu veţi fi învinuit dacă planurile nu vor merge conform aşteptărilor. Doar nu dvs aţi organizat.

Horoscop 23 iunie Gemeni

Gemenii dau dovadă de prea multă mândrie în comportamentul lor astăzi. Înconjurat de vechi prieteni, nu veţi rezista până n le veţi arăta acestora ce maşină scumpă v-aţi luat. Din păcate, atenţia generală nu va fi asupra dvs sau a bunurilor dvs materiale, ci asupra altcuiva. Despre cine este vorba? Despre un alt prieten, care a reuşit să obţină fericirea reală a familiei. Toţi îl vor felicita şi întreba care este secretul, iar acesta va împărtăşi cunoştinţele sale cu bucurie.

Horoscop 23 iunie Rac

Racul are o misiune grea. Va trebui să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a încheia în cele din urmă o dispută cu partenerul de cuplu. Trebuie să înţelegeţi că aţi greşit într-o ceartă recentă şi că ar trebui să mai lăsaţi din orgoliu pentru a vă salva căsnicia şi partenerul de o ameninţare imensă. Dacă nu veţi aplana situaţia şi vă veţi lăsa partenerul să plece, s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată, realizând că orgoliul dvs este mai presus de orice. Vor avea o viaţă nouă, în care nu vă veţi regăsi nici dvs. nici scandalurile pe care le provocaţi. Trebuie să luaţi o decizie.

Horoscop 23 iunie Leu

Leul va fi o prezenţă extrem de plăcută pentru toată lumea în această zi. Le veţi arăta tuturor cele mai bune feţe ale dvs, fără a aştepta vreo laudă sau admiraţie de la aceştia. În schimb, veţi primi doar laude şi complimente deosebite, datorită comportamentului bun şi ajutător. Veţi mulţumi şi vă veţi arăta aprecierea,d ar un singur compliment vă va afecta pozitiv şi veţi reacţiona în consecinţă: cel primit de la persoana pentru care aveţi sentimente puternice de foarte multă vreme. Aceasta îşi va arăta astăzi interesul faţă de dvs.

Horoscop 23 iunie Fecioară

Fecioara nu va avea nicio şansă să se relaxeze, duă o săptămână istovitoare la muncă. Va trebui să vă treziţi devreme dat fiind faptul că a apărut o urgenţă la serviciu şi va trebui să plecaţi înainte ca ceilalţi să se trezească. Când în final va începe weekendul pentru dvs, vă veţi întoarce acasă, dar vă veţi arăta nemulţumirea din cauza unor mici probleme şi veţi da vina pe partenerul dvs. Proastă mişcare, căci veţi porni un conflict imens, care se va termina doar după ce veţi realiza că aţi întrecut măsura şi vă veţi cere iertare.

Horoscop 23 iunie 2018 Balanţă

Balanţa se poate relaxa de acum. Nu mai are în cârcă sarcina de a gândi cum îşi va planifica timpul liber pentru a obţine momente de neutat. De acest lucru se va ocupa altă persoană, de care încă nu sunteţi sigur că o puteţi numi jumătatea voastră. Aceasta va depunde toate eforturile necesare pentru a vă asigura un weekend de neuitat, ţinând cont de gusturile şi interesele dvs. Aceste zile vor fi de neuitat, dar nu veţi fi nici acum convins că aţi putea să vă trăiţi toată viaţa alături de această persoană şi o veţi percepe în continuare ca pe o prietenă.

Horoscop 23 iunie Scorpion

Un weekend de natură casnică pentru Scorpioni. Această ocupaţie cu adevărat plictisitoare va fi întreruptă de apelul celui mai bun prieten. Acesta vă anunţă că va pleca într-o călătorie pentru mult timp, iar aceasta este programată în această seară. Categoric veţi lăsa toată munca deoparte şi vă veţi grăbi să vă vedeţi cu acesta. La întâlnire va participa şi o persoană cu care, nu demult, prietenul dvs a început o relaţie. Problema este că aceasta vă va arunca priviri încercând să flriteze subtil cu dvs, lucru care vă va provoca un adevărat dezgust.

Horoscop 23 iunie Săgetător

Săgetătorului nu i se recomandă să-şi epuizeze corpul prin muncă istovitoare. Chiar dacă aţi planificat multe în acest weekend, asiguraţi-vă timp şi pentru odihnă. Relaxaţi-vă în grădină, lucrând la laptop, aşezat undeva la umbră, alături de un cocktail şi încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile încetul cu încetul, economisindu-vă rezervele de energie şi rezistenţă.

Horoscop 23 iunie 2018 Capricorn

Capricornul astăzi se poate aștepta la o surpriză plăcută de la o rudă îndepărtată. Aceasta va apărea în fața ușii fără să vă anunțe și nu vă veți putea stăpâni sentimentele de bucurie. Într-adevăr, va trebui să amânaţi întâlnirea romantică cu o posibilă parteneră, dar când vor auzi motivul, nu se vor supăra chiar deloc. Din contră, va înţelege pe deplin faptul că acum trebuie săs taţi cu această rudă pe care o vedeţi foarte rar, fapt care vă demonstrează că această persoană merită aprecieri şi mai mult, merită să începeţi o poveste de dragoste alături de ea.

Horoscop 23 iunie 2018 Vărsător

Vărsătorul este un norocos. Veţi reuşi să vă petreceţi ziua exact aşa cum v-aţi dorit. Vă veţi trezi târziu şi nu veţi avea conştiinţa încărcată că ar trebui să plecaţi undeva, aşa că veţi continua să leneviţi. Veţi avea de rezolvat câteva treburi familiale, distraţi însă, în mod constant de o discuţie cu cineva la telefon. Spre seară îi veţi face o vizită unei persoane pe care aţi cunoscut-o recent, dar faţă de care aveţi nişte sentimente. Casa primitoare şi timpul plăcut petrecut împreună poate vor conduce către începutul unei relaţii amoroase.

Horoscop 23 iunie 2018 Peşti

O zi ca toate celelalte pentru Peşti. Problemele minore, ca o scurgere de apă sau lipsa conexiunii la internet, nu trebuie să vă strice bunadispoziţie. Partea bună în toate acestea este că jumătatea dumneavoastră va sta alături şi va încerca să vă ajute să priviţi partea bună a lucrurilor, pentru a nu sta trişti toată ziua. Încercaţi să vă bucuraţi unul de celălalt, în loc să staţi să vă faceţi o mie de griji pentru probleme minore.