A spus cineva petrecere? Ele sunt primele. Aceste trei zodii adoră distracţia, voia bună şi oamenii frumoşi. Nu ratează niciun festival, nicio zi de naştere şi au bilete la toate concertele, chiar dacă nu sunt neapărat fane înfocate ale formaţiilor care cântă. 

Consideră că atmosfera este mult mai importantă, iar dacă artistul îşi face bine meseria şi prietenii îţi sunt alături, nu ai cum să nu te distrezi. 

Articolul continua dupa recomandari

Gemeni 

După cum bine ştim, nativii Gemeni preferă să stea cât mai departe de casă. Li se pare obositoare comoditatea, stagnarea. Zilele pe care le petrec în interiorul căminului le consideră categoric extrem de plictisitoare. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal preferă să iasă, să se distreze, să cunoască oameni noi, să aibă parte de experienţe de neuitat. Nu fac nazuri cu privire la locaţie, nu îi interesează luxul, pentru ei voia bună poate fi şi în sufrageria prietenilor, atâta timp cât ceid ragi sunt alături. 

Vărsător

Concerte? Festivaluri? Muzică bună? Acolo îi găseşti pe Vărsători. Sunt genul de persoane care îşi fac planuri din timp şi îşi cumpără bilete chiar şi cu jumătate de an înainte pentru a fi siguri că prind loc în faţă, cât mai aproape de artistul preferat. Sunt degajaţi, relaxaţi şi deseori consideraţi sufletul petrecerilor, pentru că aduc voie bună şi îi instigă pe toţi la dans. Nu te vei plictisi niciodată cu această zodie. 

Scorpion 

O petrecere înseamnă o ocazie bună de a-şi arăta noile haine, cam la asta se gândesc deseori Scorpionii. Se pregătesc intens pentru a fi siguri că vor ieşi în evidenţă şi că vor atrage toate privirile celor din jur. Emană senzualitate prin toţi porii, iar atunci când vor să se distreze, uită de tot şi de toate. Practic, se dezlănţuie. S-ar putea nici să nu ştie bine paşii de dans, nu e o problemă, inventează unii noi.