Horoscop 2019. Anul care se încheie a fost dinamic, iar lucrurile nu au mers așa cum ne-am dorit, mai ales în ultimele luni. Au fost despărțiri, au intervenit oameni care au dispărut foarte rapid, dar din fericire începutului lui 2019 aduce cu totul altceva, explică astrologul Daniela Simulescu.

În harta astrala Luna e în Scorpion, odată cu trecerea în noul an. E un moment al transformărilor, după dureri și clipe neplăcute. Ne putem regenera, dar numai după ce au fost învățate lecțiile.

Articolul continua dupa recomandari

O altă veste bună - Marte e în conjuncție cu Chiron. Toți cei care au trecut prin necazuri, depresii sau probleme de sănătate vor avea parte de îmbunătățiri. E util să ne gândim ce vrem, de fapt, de la anul 2019. Avem nevoie mai mult ca niciodată de responsabilitate, pentru că lucrurile vor fi de lungă durată.

Jupiter este în Săgetător, Marele Benefic, ceea ce înseamnă că va avea o influență în tot ceea ce este legat de străinătate. Sunt recomandate cursuri de perfecționare, reluarea unor vechi pasiuni sau studii superioare.

Horoscop 2019. An cu bani, pentru cei responsabili

Veniturile în plus vor veni doar pentru cei care se pun pe treabă. Nu sunt recomandate scurtăturile, mai ales în ceea ce privește justiția. Ce nu e corect va ieși imediat la iveală. 

Urmează schimbări importante și în ceea ce privește activitatea anumitor institutuții europene sau chiar mondiale. Saturn, pe tot ce înseamnă stat / instituții, va produce mici cutremure și, automat, reforme necesare.

Concepția despre bani se va schimba în 2019. Vin surprize, atât plăcute, cât și neplăcute - iar vinovatul este Uranus în Taur. Trebuie să ne gândim foarte serios cum gestionăm banii, pentru a evita problemele de lungă durată și risipa.