Horoscop 18 mai 2018. Este un moment minunat pentru a scăpa de presiunea emoțională. Vorbind despre complexele tale personale, de temeri, de îndoieli, aceste lucruri te distrug din interior.

Poate că vă confruntați cu o tulburare emoțională cauzată de o anumită persoană. Astăzi, ar trebui să spuneți cu curaj că nu veți mai permite niciodată acestei persoane să vă destabilizeze individualitatea.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop 18 mai 2018 pentru Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul astăzi va experimenta atacuri de gelozie. În mod paradoxal, acestea nu vor fi îndreptate către cealaltă jumătate, ci către unul dintre noii colegi de la serviciu. Veți fi ofensat să vedeți cum acest tânăr (sau tânără) flirtează activ cu cineva (și asta în ciuda faptului că doar ieri ați bea cafea cu ei și discutați ca și cei mai buni prieteni). Trebuie să îndepărtați această gelozie cât mai repede posibil, deoarece nu aveți dreptul moral la aceasta (cel puțin nu este decent față de jumătatea dvs. mai bună).

Horoscop 18 mai 2018 pentru Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul astăzi nu trebuie să caute o scuză potrivită pentru a petrece o seară amuzantă şi relaxantă de unul singur. Situaţia va evolua de aşa natură, încât veţi avea această oportunitate foarte curând. De exemplu, petreceți timp într-o cafenea în compania colegilor de la serviciu, iar această întâlnire corporativă improvizată se va încheia cu întârziere. Acasă, nimeni nu se va plânge (mai exact, membrii familiei dvs. vor fi absenți). Deci nu trebuie să aruncaţi o minciună gogonată, pe care oricum nimeni n-o s-o creadă.

Horoscop 18 mai 2018 pentru Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru Gemeni, această zi va aduce cele mai plăcute și mai neaşteptate emoții. La locul de muncă, veți fi recunoscut pentru un proiect recent și veți primi o sumă destul de decentă de bani, ca bonus. Voi decideți să-l cheltuiți pentru un cadou pentru iubitul dvs. sau pentru persoana pe care vreți să o impresionaţi. Când alegeți acest cadou, nu vă concentrați pe propriul gust, ci pe gusturile și preferințele pasiunii dvs. (altfel darul nu va impresiona).

Horoscop 18 mai 2018 pentru Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racului îi este recomandat să petreacă această zi departe de orașul zgomotos. După treabă, mergeți la sala de gimnastică, în grădina dvs. personală sau vizitați rudele care trăiesc în mediul rural. Aerul proaspăt va umple rezervele de putere, iar munca  pământului vă va atrage într-o filosofie mentală prelungită. Veți realiza că viața este mult mai sănătoasă la ţară decât în jungla de piatră din oraş.

Horoscop 18 mai 2018 pentru Leu (23 iulie – 22 august)

Această vineri îi va oferi nativului Leu o dispoziție pozitivă indestructibilă. Seara, te vei întâlni cu un prieten de școală (unul dintre prietenii tăi de facultate). Schimbul de noutăţi va avea loc într-un bar sau cafenea, iar voi doi veţi atrage multă atenție. Clienţii vor fi deosebit de surprinși când tu şi vechiul tău prieten o să începeţi să cântaţi o melodie sau să râdeţi zgomotos, amintindu-vă de ce făceaţi în tinereţe. O zi splendidă, potrivită pentru un sfârşit de săptămână.

Horoscop 18 mai 2018 pentru Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În viața Fecioarei, pe 18 mai 2018, va avea loc o întâlnire pasională. Se întâmplă într-un loc public, unde te vei găsi seara după muncă. Este puțin probabil să confundați acest semnal, deoarece va avea forme destul de specifice. Vă intersectaţi privirile cu o persoană deosebit de drăguță, apoi vă atingeți accidental. Între voi va fi o puternică legătură, începutul unei povesti de dragoste foarte lungi si frumoase. Nu pierde ocazia. Indiferent ce faci azi, fii atent la indiciile destinului şi mergi la risc. E posibil ca această noapte să fie una explozivă. Descătuşează-ţi pasiunea!

Horoscop 18 mai 2018 pentru Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţa astăzi va fi inclusă fără voie în planurile unui weekend familial. Rudele îţi pun în vedere că trebuie să mergeți la țară împreună pentru a petrece întregul weekend acolo. Cum rămâne cu timpul tău liber? Foarte simplu, nu rămâne. Încercați să obiectați, dar nimeni nu va auzi obiecțiile voastre. Aveți o singură cale de ieșire. Poți să invoci o falsă boală şi să rămâi acasă. 

Horoscop 18 mai 2018 pentru Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionilor astăzi nu le este recomandat să arunce zâmbete și complimente tuturor celor întâlniți. Totuşi, acest comportament ar trebui să fie destinat doar persoanelor care sunt cu adevărat apropiate, adică soțul sau soția. Această persoană pe care o bombardaţi azi cu complimente vă așteaptă, subconstient, să vă apropiați (cel puțin, dați semnal că sunteți gata să vă apropiați). Foarte mare grijă la ce spuneţi pentru că poate fi uşor interpretabil.

Horoscop 18 mai 2018 pentru Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii din 18 mai vor avea tendința să se îndoiască pe ei înșiși și de profesionalismul lor. Aceste temeri se vor dovedi a fi nefondate, cu excepția cazului în care nu executați în mod competent proiectul dvs. curent. Aceasta necesită o analiză și o elaborare atentă, ceea ce înseamnă că nu puteți aloca timp prețios îndoielilor cu privire la propriile dvs. abilități și alte lucruri inutile. Înainte de a transmite acest proiect supervizorului, cereți unui angajat senior să verifice.

Horoscop 18 mai 2018 pentru Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornii astăzi sunt amenințați de o migrenă foarte neplăcută. Ce durere! Chiar și după ce ai luat medicamentele corespunzătoare, nu este eliminată. Puteți scăpa de această durere numai după ce vă consultați cu un medic specialist. El va găsi motivul pentru care sunteți bolnav și vă va oferi sfaturi exacte despre cum să eliminați această problemă. Aveți nevoie doar de un singur lucru - să respectați toate instrucțiunile medicului.

Horoscop 18 mai 2018 pentru Vărsător (21 ianuarie – 18 Februarie)

Varsatorul pe 18 mai 2018 află cauza recentelor probleme la locul de munca. Acest motiv va avea un nume specific. După ce ați aflat că persoana cu care ați avut încredere cu sinceritate este vinovată de necazurile voastre, veți avea un șoc și o mare frustrare. Nu încercați să-l răsplătiţi cu propria sa monedă (acest lucru nu este corect). Mai bine să vă protejați mintea şi sufletul și să faceți totul pentru a vă asigura că onoarea nu vă este ştirbită.

Horoscop 18 mai 2018 pentru Peşti (19 februarie – 20 martie)

Starea de spirit a Pestilor va fluctua la extreme. Dimineata vei zâmbi din adâncul inimii, apoi nu vei mai putea râde şi nici măcar zâmbi. Nu puteți explica de ce a avut loc acest salt emoțional dramatic. Este posibil ca acest lucru să se întâmple din vina unui accident. Veți vedea un anumit obiect, veți întâlni o persoană, veți simţi mirosi un miros familiar sau veți întâlni alte lucruri care vă vor aduce amintiri neplăcute. Este important să nu vă afecteze prea mult timp aceste schimbări emoţionale, pentru că vă pot afecte mental.