Un simplu sărut te poate face să te îndrăgosteşti iremediabil. Aceste zodii ştiu care este secretul pasiunii şi îl folosesc cu fiecare ocazie.

Odată ce pun ochii pe cineva, au câştigat din start. Cu o simplă privire te pot fermeca, iar odată ce buzele voastre se vor atinge, veţi simţi mii de fluturi în stomac şi veţi şti categoric că v-aţi îndrăgostit.

Articolul continua dupa recomandari

Gemeni

Gemenii pot fi extrem de senzuali şi romantici atunci când vor. Pasiunea cu care îşi trăiesc viaţa este de nedescris. Dacă ai avut şansa să săruţi un nativ Gemeni, atunci ştii cu siguranţă că sunt experţi în această artă. Nu sunt deloc emotivi, ba chiar din contră, cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt direcţi şi îşi folosesc umorul pentru a atrage toate privirile. Sunt o companie extrem de plăcută şi un partener ideal.

Berbec

Berbecii sunt emotivi, dar tocmai asta îi transformă în cuceritori absoluţi. Sărutul Berbecului este timid, suav, încet şi temător, dar după câteva atingeri se transformă în adevăraţi luptători pentru iubirea ce-o poartă. Te pot face să uiţi pe ce lume trăieşti şi să îţi doreşti să nu le mai dai drumul niciodată. Când iubesc, te fac să îţi dai seama chair şi printr-o simplă privire. Le sclipesc ochii şi când îţi zâmbesc te vrăjesc complet.

Capricorn

Capricornii consideră atingerile pasionale drept o artă, iar sărutul este partea la care se pricep cel mai bine. Şi nu ai zice! Îţi vor atinge întâi părul şi se vor juca cu voi pentru a vă stârni dorinţa din ce în ce mai mult. Îşi vor perinda mâinile în jurul feţei voastre, iar la un moment dat vă vostr sânge tare aproape de trupul lor, încât categoric vă veţi simţi în cel ami pasional film romantic pe care l-aţi văzut vreodată. Iar partea bună este că totul este real pentru ei. Trăiesc prin iubire şi oferă iubire din plin.