Viorel a murit fulgerător în Italia, răpus de leucemie. O fetiţă de doar doi ani a rămas orfană de tată. Tânărul român era foarte respectat în Butera, Sicilia, acolo unde trăia împreună cu familia lui.

Viorel Porumboiu avea doar 29 de ani şi o leucemie cronică i-a luat viaţa prea devreme, fără ca măcar să ştie că suferă de această boală. Sute de mesaje îndurerate curg pe facebook după dispariţia lui, marţi noaptea. 

Articolul continua dupa recomandari

Viorel era tatăl unei fetiţe de doar doi anişori şi a lăsat în urmă multă tristeţe şi multe regrete. "La revedere, dragă Viorel (Fiorello). La vârsta de 29 de ani, monstrul crud te-a luat din braţele soţiei tale şi a fiicei tale de 2 ani. Deşi de origine română şi ortodoxă, te-ai integrat atât de bine printre noi şi acum toată comunitatea plânge dispariţia ta prea devreme şi prea teribilă.", a scris preotul din Butera, părintele Aldo Contrafatto.

Originar din Tulcea, Viorel i-a impresionat pe prietenii lui din Butera, unde lucra şi locuia de mai mulţi ani: "Un băiat de aur, ce veste tristă.", a scris un italian, iar un altul a adăugat: "Un muncitor mare, o persoană atât de frumoasă."