Momentul impactului în tragicul accident cu şase moldoveni morţi, pe o şosea din Rusia, în regiunea Kaluga, a fost surpins în direct de şoferul care circula în spatele microbuzului.

Imaginile sunt înfiorătoare. Se vede cum microbuzul în care se aflau cetăţenii moldoveni intră într-o depășire a unui camion și, imediat ce reintră pe banda de deplasare regulamentară este lovit devastator de o maşină care venea din sens opus şi al cărei şofer a intrat într-o depășire fără ca să se asigure.

Articolul continua dupa recomandari

Microbuzul cu moldoveni este spulberat apoi din spate de camionul pe care tocmai l-a depășit și care nu a reușit să frâneze pentru a evita impactul.  

Atenţie, imaginile cu un puternic impact emoțional!  

Reamintim că accidentul în care au murit cei şase moldoveni s-a produs sâmbătă dimineața în regiunea Kaluga, Rusia, iar alți opt au fost răniți.

Tragedia s-a produs, la ora 7.40,  pe traseul M3.

În accident au fost implicate trei unități de transport, inclusiv un microbus de model Mercedes Vito cu numere de înmatriculare a Republicii Moldova. În urma impactului, 8 persoane au decedat, dintre care 6 cetățeni ai Republicii Moldova.