Noroc uriaș pentru un român de 39 de ani, în ultimul termen al unui proces în care este acuzat că a încercat să abuzeze două tinere, în creierii nopții, pe o plajă din Sciacca, sud vestul Siciliei.

Cele două victime, de 18 și 19 ani, nu s-au prezentat în fața instanței, la ultimele audieri, astfel încât judecătorul a fost nevoit să amâne procesul până pe 17 iulie.

Articolul continua dupa recomandari

Cazul este unul delicat. Românul admite că s-a aflat pe plajă la momentul respectiv, însă nu le-a batjocorit pe tinere, ci doar le-a filmat. Pe una dintre ele, însă, recunoaște că a lovit-o.

Incidentul a avut loc într-un weekend, în jurul orei 3 dimineața. Cele două femei ar fi fost abordate de Vasile Bacau, care avea o torță în mână și pretindea că este de la poliție.

A încercat să profite de amândouă

Profitând de întuneric și lipsa martorilor, bărbatul și-a dat jos pantalonii și a încercat să profite de una dintre victime, în timp ce pe cealaltă a vrut să o sărute. Deși femeile au țipat după ajutor, nimeni nu le-a auzit.

Potrivit grandangoloagrigento.it, în timp ce una dintre tinere ar fi fost abuzată, prietena ei a reușit să se elibereze, moment în care românul s-a decis să plece, însă nu înainte de a o lovi pe una dintre victime în bărbie.

Speriate, femeile au sunat imediat la 112 și le-au povestit totul carabinierilor din Sciacca. Polițiștii au plecat imediat spre plaja respectivă unde, în urma mărturiilor, l-au arestat pe român. 

Vasile Bacau a fost găsit într-o casă părăsită, fiind luat prin surprindere de acțiunea rapidă a carabinierilor.

Procesul va continua luna viitoare, dacă cele două victime se vor prezenta în fața magistraților. Până atunci, românul va rămâne în arest.