Niciunul nu era tocmai Popeye marinarul, asa ca americanii au esuat cu gratie. Au aparut imediat la stiri, lucru care le-a fost fatal. Proprietarul yacht-ului si-a recunoscut ambarcatiunea si a sunat la politie.

Articolul continua dupa recomandari

Exista doua moduri de a naviga pe mare cu yachtul. Poti sa o faci elegant, linistit, sa te relaxezi, sa admiri, sa fotografiezi si sa citesti. Sau ca un cocalar. Nu putem spune despre eroii nostri ca sunt niste cocalari, insa aventura lor poate fi reprodusa foarte fidel printr-o manea: "Aseara, ne-am imbatat, / Si aveam chef de navigat / I-am luat pe ai mei la o plimbare / Si am furat un yacht pe mare. / Avem bere, avem si pizza / Vrem sa mergem la Ibiza"

Maneaua si distractia lor s-a terminat dupa doar 30 de kilometri. Yachtul s-a infipt intr-un banc de nisip. Au mai mancat o felie de pizza, dupa care li s-a facut rau de mare. Dupa o noapte in care valurile le-au hartuit vasul intepenit, americanii au fost vazuti si salvati de echipele de interventie.

Imaginile au devenit Stirea Diminetii in San Francisco. Asa a aflat proprietarul ca i s-a furat yacht-ul. De la televizor. Si asa au aflat si politistii ca nu au de-a face cu niste marinari nefericiti, ci cu niste hoti. Unii care au trait o noapte ca niste miliardari.