O femeie a pus pe jar autoritățile din Los Angeles, după ce a furat o rulotă și a făcut prăpăd prin oraș. Nu mai puțin de șase mașini a distrus șoferița, înainte de a se izbi puternic de un palmier.

Urmărirea a început marți, în jurul orei 19:00, în Santa Clarita, nordul orașului Los Angeles. Fără să-i pese de nimic, femeia a început să gonească pe străzi cu viteze de 200 de kilometri la oră, timp în care s-a izbit de mai multe mașini care circulau regulamentar.

Articolul continua dupa recomandari

Speriat, propriul ei câine, care se afla alături de ea, a reușit să se arunce din vehicul prin parbriz, înainte de ca acesta să se izbească violent de un copac

.

Pe imaginile surpinse din elicopter se poate observa cum partea din față a rulotei este complet distrusă, în femeia nu pare a ține cont de nimic în goana ei.

Potrivit Daily Mail, șoferița, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a încercat să fugă imediat după impact, dar a fost prinsă de polițiști.

Aceștia nu exclud posibilitatea ca femeia să fi fost sub influența unor substanțe. A fost deschis dosar penal pentru mai multe infracțiuni, printre care furt și cruzime față de animale.