O femeie a pus pe jar autoritățile din Los Angeles, după ce a furat o rulotă și a făcut prăpăd prin oraș. Nu mai puțin de șase mașini a distrus șoferița, înainte de a se izbi puternic de un palmier.

Urmărirea a început marți, în jurul orei 19:00, în Santa Clarita, nordul orașului Los Angeles. Fără să-i pese de nimic, femeia a început să gonească pe străzi cu viteze de 200 de kilometri la oră, timp în care s-a izbit de mai multe mașini care circulau regulamentar.

Articolul continua dupa recomandari

Speriat, propriul ei câine, care se afla alături de ea, a reușit să se arunce din vehicul prin parbriz, înainte de ca acesta să se izbească violent de un copac.

Pe imaginile surpinse din elicopter se poate observa cum partea din față a rulotei este complet distrusă, în femeia nu pare a ține cont de nimic în goana ei.

Potrivit Daily Mail, șoferița, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a încercat să fugă imediat după impact, dar a fost prinsă de polițiști.

Aceștia nu exclud posibilitatea ca femeia să fi fost sub influența unor substanțe. A fost deschis dosar penal pentru mai multe infracțiuni, printre care furt și cruzime față de animale.