Împuşcături ca-n filmele de acţiune pe străzile din Miami. Un jaf armat la un magazin de bijuterii a dus la o urmărire spectaculoasă și un schimb de focuri la rafală între poliţişti şi hoţi. Finalul, a fost unul tragic: doi oameni nevinovaţi au murit. 

Miami, la o oră de vârf. Se trage ca în vestul sălbatic. Printre masini, poliţişti şi hoţi trag la rafală. Şoferii aflaţi în trafic încearcă să se adăposteascã. 

Articolul continua dupa recomandari

Scena dramatică este punctul final al unui jaf la o bijuterie din oraş. În aşteptarea poliţiştilor, proprietarul magazinului a deschis focul, iar infractorii au ripostat. Ca să fugã, au furat o maşină de curierat iar pe şofer l-au luat ostatic. Toţi trei au fost murit în schimbul de focuri. A patra victimă este un un şofer, atins de un glonţ tras de agenţi. 

EDUARD HUDAK, şeful poliţiei din Coral Gables: Asta fac oamenii periculoşi pentru a scăpa. Fac asta pentru a evita să fie prinşi. Dacă ar renunţa şi ar fi traşi la răspundere pentru faptele lor, atunci nu am mai pune atât de mulţi oameni în pericol. 

40 de ambulanţe au intervenit faţa locului. Alţi doi şoferi au fost răniţi, în timpul urmăririi. 

GEORGE PIRO, agent special FBI: Din păcate, suspecţii sunt morţi. Iar alţi doi civili nevinovaţi şi-au pierdut viaţa.

În apărarea lor, agenţii de poliţie spun că infractorii au deschis focul primii. Şi au tras la foc continuu, forţându-i să riposteze.Cazul este acum anchetat de FBI.