Un TIR plin cu chipsuri s-a rătăcit în pădure. Şoferul, 22 de ani, a fost găsit după patru zile. Nu mâncase niciun fulg de cartofi. A mers pe jos prin sălbticie mai bine de 22 de kilometri, pentru a se salva. 

Şoferul camionului plin cu pungi de chipsuri, Jacob Cartwright, s-a rătăcit acum o săptămână din cauza GPS-ului şi a ajuns în zona montană a statului american Oregon, acolo unde camionul i-a derapat şi a rămas suspendat de-a latul drumului, deasupra unei văi împădurite. Bărbatul nu avea semnal gps şi a încercat să se orienteze prin pădure, dar mai rău s-a rătăcit. 

Articolul continua dupa recomandari

Povestea a început când a plecat din fabrică şi avea de făcut 640d e km până într-o micuţă aşezare din Oregon. A introdus însă adresa greşită pe GPS şi s-a trezit în mijlocul munţilor. Gând a realizat eroarea, a introdus adresa corectă pe GPS, dar acesta l-a îndreptat spre un drum forestier, unde camionul s-a blocat. Acolo l-a abandonat şi a mers pe jos patru zile peste câteva creste şi prin zone în care zăpada nu se topise. A suferit de foame şi de sete, dar a supravieţuit şi a ajuns înt-run orăşel de unde a putut anunţa poliţia.

Şefii săi au fost bucuroşi nu doar pentru că au recuperat camionul, ci şi pentru că nicio pungă de chipsuri nu fusese atinsă, pagubele fiind minore.

Pe de altă parte, pagube de 200.00 de euro au fost constatate în Germania, unde un tir românesc a fost implicat într-uin accident pe autostradă.