Un şofer român de TIR a ucis un motociclist de 18 ani, în Austria. A trecut cu camionul peste el, apoi a mai mers 2 km. Abia atunci s-a oprit şi le-a spus poliţiştilor că nu a simţit nimic, nu a avut habar de accident.

Accidentul a avut loc vineri la prânz la Linz, în Austria. Motociclistul de 18 ani a vrut să depăşească un camion, condus de un român în vârstă de 48 de ani, şi un autoturism. Adolescentul a făcut manevra pe o singură roată, cea din spate a motocicletei, moment în care autoturismul din faţa sa a vrut să vireze la stânga.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

Motociclistul a fost aruncat pe şosea, exact sub roţile autocamionului, care a trecut peste trupul tânărului şi şi-a continuat drumul. Adolescentul a murit pe loc, în vreme ce românul şi-a mai condus camionul încă doi km. 

Vezi 4 imagini în Galerie

Mai mulţi martori au văzut tot accidentul şi au povestit poliţiştilor ce s-a întâmplat. Şoferul român a declarat apoi că nici nu a ştiut că a fost implicat în accident. El e cercetat acum pentru conducere neglijentă, accident mortal şi lovirea unei persoane accidentate.