Un şofer român de TIR a fost găsit complet dezbrăcat dormind în cabină, pe prima bandă a unei autostrăzi din Franţa. A fost dus într-un spital de psihiatrie. 

Sâmbătă spre duminică noaptea, în jurul orei 2:30, mai multe apeluri la numărul de urgenţă au semnalat că pe prima bandă a autostrăzii A9 din sudul Franţei un camion staţionează cu motorul pornit şi cabina pare goală. Ajunşi de urgenţă la faţa locului, jandarmii au descoperit în cabină un şofer gol goluţ, care dormea dus.

Articolul continua dupa recomandari

L-au trezit pe bărbat, dar acesta era incoerent şi vorbea mai mult în limba română. A refuzat să mute camionul, să se îmbrace şi a fost nevoie de o intervenţie în forţă pentru a fi imobilizat. Mai bine de jumătate de oră sensul de mers spre Montpellier a fost total închis, pentru a facilita remorcarea camionului.

Poliţiştii l-au dus pe şoferul român în vârstă de aproximativ 40 de ani într-un spital de psihiatrie. Aici au descoperit că acesta era cunoscut pentru tulburări psihiatrice, dar refuza de ceva vreme să îşi mai ia medicamentele, scrie objectifgard.com.