Un şofer de TIR a ucis toată familia unei adolescente, candidată la Germany‘s Next Topmodel. Tânăra a povestit drama prin care a trecut după ce surioara ei de 11 ani şi ambii părinţi au murit striviţi de un camion.

Maribel Sancia Todt, 18 ani, din Muelheim an der Ruhr, una dintre concurentele de la Germany‘s Next Topmodel  2020 și-a pierdut întreaga familie într-un cumplit accident de circulație, în urmă cu trei ani. Adolescenta va apărea joi, la o televiziune din Germania, în al doilea episod din acest sezon al emisiunii care o are anfitrion pe celebra Heidi Klum.

Articolul continua dupa recomandari

Cel de-al doilea episod din actualul sezon al „Next Top Model al Germaniei” începe joi pe ProSieben  . Mama model Heidi Klum (46 de ani) zboară în Costa Rica împreună cu fetele ei - și are o surpriză în bagaje. Trei noi modele se alătură candidaților existenți. Unul dintre ei a trebuit să facă față unui atac tragic de soartă .

Pe 12 iulie 2016 viața lui Maribel avea să se schimbe pentru totdeauna. Părinții ei, stomatologul Ante Todt (53 de ani), mama, Beatrix (53 de ani) și sora ei Aurelia (11 ani), împreună cu cei trei câini ai familiei, se întorceau din vacanța lor în Croația. Maribel plecase acasă cu câteva zile mai devreme. 

La Kassel, s-a produs nenorocirea: camperul în care călătorea familia Todt a oprit în coada unei coloane de pe autostradă. Un şofer de camion, din motive rămase încă neclare, a intrat în plin, cu viteză, în maşina din faţa lui. Părinţii şi sora lui Maribel, împreună cu cei trei câini, au murit pe loc, striviţi între fiarele automobilului.

Maribel Sancia Todt a locuit cu bunica sa, după tragedie. Durerea pierderii familiei o însoțește pe tânăra de 19 ani. Pe profilul ei de Instagram continuă să împărtășească imagini cu „Trei Îngeri”, așa cum îi numește Maribel, scrie tz.de. La Crăciun a postat fotografii de familie, prima a fost făcută exact în urmă cu patru ani, ultima seară de Crăciun cu familia iubită.