Un tânăr român de 24 de ani, Adrian Iliuţă, a reuşit să scape în urma atentatului terorist din Nisa, în care şi-au pierdut viaţa peste 80 de persoane, iar alte 150 au fost rănite, dintre care 42 sunt în stare gravă.

Dezvăluirile românului înspăimântă şi şochează:

Articolul continua dupa recomandari

“A fost un infern. Nu s-a ţinut cont de vârstă sau religie”, a declarat Adrian Iliuţă.

Ieşise cu doi prieteni în oraş, la pizza, au stat să vadă focurile de artificii, apoi, când au vrut să plece către casă, s-a declanşat infernul.

Citeşte şi Atentat la Nisa: Declaraţia unei martore a ORIPILAT o lume întreagă! “Cât de imbecil poţi fi încât să declari…”

“Am auzit un sunet foarte puternic urmat de ţipete. Am zis: s-a terminat, suntem împuşcaţi. Am rămas o secundă pe loc, iar apoi am observat un camion care rula cu viteză pe zona de trotuar călcând oameni, copii, familii. A trecut la 3-4 paşi de mine şi prietenii mei. Apoi ne-am pus pe mijlocul străzii si ne-am zis că e un act terorist. (...) Am simţit suflul camionului pe lângă mine. Se auzeau persoane lovite şi călcate de tir”, a povestit Adrian.

Imediat după atac, în stare de şoc, el şi prietenii lui le-au făcut semne şoferilor care treceau prin zonă să-i ia în maşină.

“Toată lumea refuza. E normal nu poţi avea încredere în nimeni în momente din acestea”, a comentat el.

sursa: antena3.ro