Un român deghizat în femeie a încercat să schimbe 1.000 de euro falşi la un exchange din Khanna, India. Poliţia l-a arstat şi caută acum alţi doi conaţionali, bănuiţi că mai au asupra lor câteva mii de euro falşi.

Îmbrăcat în haine de femeie şi machiat, românul, 36 de ani, identificat de poliţie drept Simion, s-a prezentat la un exchange în Khanna, un orăşel în centrul Indiei, şi a vrut să schimbe 1.000 de euro în rupii. În timp ce românul număra banii, angajatului de la ghişeu i s-a părut că ceva nu e în regulă şi a dat alarma.

Articolul continua dupa recomandari

"Doamna" a fost arestată după ce s-a descoperit că cele două hârtii de 500 de euro pe care le prezentase erau false. Iar poliţiştii au fost uimiţi să descopere că de fapt e vorba despre un bărbat, nu despre o femeie, atunci când au cerut actele persoanei arestate.

Simion a explicat că a primit banii de la alţi doi români, în Khanna. Aceştia sunt acum căutaţi. Cât despre deghizarea sa, bărbatul susţine că urmează să fie supus unei operaţii de schimbare de sex şi de aceea a început să se îmbrace în haine de femeie.

Pentru ofensă sexuală a primit deja o pedeapsă de două zile de închisoare, iar pentru tentativa de a pune în circulaţie bani falşi va fi judecat separat.