Un tânăr a aflat cu stupefacţie că femeia alături de care plănuia să îşi petreacă tot restul vieţii nu îi era fidelă şi a decis să se răzbune, dar nu oricum sau oricând. Bărbatul a făcut public un filmuleţ cu dovada, chiar la nunta acestora, în faţa zecilor de invitaţi. 

Oaspeţii invitaţii la nunta acestora din Singapore au rămas mască atunci când pe un ecran uriaş, au fost întrerupte fotografiile care rulau cu „frumosul” cuplu şi au apărut imagini incriminatoare cu mireasa şi... un alt bărbat. 

Articolul continua dupa recomandari

Imaginile surprindeau momentul în care femeia se îndrepta cu un alt bărbat într-o cameră de hotel, cei doi fiind foarte intimi.  

Odată ce momentul jenant s-a încheiat, mirele i-a spus celei care ar fi trebuit să-i devină soţie „să meargă în iad” apoi a plecat. 

Aparent bărbatul bănuia de câteva săptămâni că viitoarea mireasă nu îi este întocmai fidelă, din cauza unui comportament ciudat, aşa că a decis să angajeze un detectiv particular să verifice dacă suspiciunile sale erau adevărate. Şi erau. 

Omul a cerut ajutorul unei femei pe nume Zhou, în vârstă de 42 de ani de la Serviciul de Investigaţii şi Securitate Ajax, care se aştepta ca acesta, după ce a văzut imaginile să anuleze nunta imediat. În schimb, şocată, aceasta a primit şi ea invitaţie la nuntă, conform Unilad.

Cu toate acestea, când fotografiile indecente au apărut pe ecran, în văzul tuturor oaspeţilor, a realizat care au fost intenţiile finale ale mirelui.