Un videoclip hilar arată momentul în care un cuplu este trezit în creierii dimineţii chiar de iepurele lor, hotărât să pornească la alergat încă de la primele ore.

În imagini apare Jeremy, un iepuraş de doi ani care sare ca un maniac dintr-o parte în alta a dormitorului, fix în patul şi pe capul stăpânilor săi.

Articolul continua dupa recomandari

Iepurele, salvat de la un adăpost, a fost adoptat de o familie din Ipswich, Suffolk, alături de alţi patru iepuri de casă şi patru pisici. 

Richard Thompson, în vârstă de 34 de ani, și logodnica sa, Kimberly Joanne, în vârstă de 27 de ani, dormeau liniştiţi când iepuraşul s-a hotărât că e timpul să se trezească. 

În filmare poate fi observată logodnica bărbatului cum se ascunde sub plapumă în timp ce iepurele îi sare de mai multe ori în cap. 

Richard a spus: "Jeremy nu este atât de energic pe timp de noapte, de obicei mă trezeşte pentru că se aşează la capul meu şi îmi linge părul” 

"Ei trăiesc de fapt într-unul din celelalte dormitoare și se închid acolo, dar i-am lăsat afară pentru a-i supraveghea, așa că au venit la noi pentru mâncare. După un timp am hotărât să îi lăsăm liberi prin toată casa” a mai spus el.

Dezvoltatorul IT Richard are camere de supraveghere video în întreaga casă, parțial pentru securitate, dar și pentru a verifica pisicile când el și Kim, o asistentă medicală, pleacă.

Videoclipul a fost postat pe Facebook, unde a devenit imediat viral, spre deliciul internauţilor.