Un frizer din China a inclus butonul de "Play" al unui video într-o tunsoare pe care i-a cerut-o un client. Rezultatul final l-a lăsat cu adevărat mască pe tânărul care îşi dorea o frizură întocmai...ca în imagine. 

Mulţi dintre noi ne-am dori să mergem la coafor şi să plecăm de acolo cu exact acea tunsoare pe care ne-o dorim. Un tânăr din China nu a avut parte de acest noroc, ci mai degrabă de un frizer puţin prea detaliat.

Articolul continua dupa recomandari

Clientul viziona un filmuleţ şi a găsit o tunsoare care îi plăcea. A pus videoclipul pe pauză şi i-a arătat frizerului ce îşi doreşte pentru a imita modelul.

Bărbatul s-a uitat fără să realizeze că triunghiul care apărea în imagine este de fapt butonul de “Play”. Drept rezultat, clientul a primit câte un triunghi pe fiecare aprte laterală a capului.

Vezi 2 imagini în Galerie

Întreaga întâmplare a ajuns virală, obţinând peste 78 de mii de vizualizări.

Omul nu a observat că imaginea pe care clientul i-a arătat-o era de fapt pictograma butonului de “Play” al filmuleţului şi a executat întocmai frizura. Astfel, la final, tânărul s-a ales cu două triunghiuri rase pe fiecare parte laterală a capului.

Aparent, tânărul ar fi fost întrebat dacă vrea să fie executată tunsoarea identic, aşa cum arăta în imagine, iar tânărul, fără să îşi dea seama că se referea la triunghi, a răspuns afirmativ.

Incidentul a fost postat de un blogger de divertisment cunoscut în China, pe platforma chineză de Twitter. Până în prezent, postarea a obţinut peste 20.000 de comentarii şi nu mai puţin de 78.000 de vizualizări.