Un tânăr susţine că a fost pedepsit de şcoala sa, după ce s-a ras în cap pentru un scop nobil. Potrivit băiatului, când s-a întors la cursuri, profesorii l-au băgat la izolare, din cauza tunsorii.

Taylor Jones, în vârsă de 15 ani, a adunat peste o mie de euro pentru un Centru de cercetare al cancerului, după ce s-a ras în cap.

Articolul continua dupa recomandari

El susţine însă, că atunci când s-a întors la cursuri, a fost separat de colegii săi.

Un prieten de-al băiatului a postat pe Facebook mesajul directorului şcolii, care a spus că băiatul nu va fi primit la ore pânâ când părul său nu va avea o lungime "normală".

Decizia a stârnit furie. Tatăl băiatului a comparat acţiunile directorului cu cele ale unui dictator,

Bărbatul a povestit cum fiul său a fost atât de supărat după o zi petrecută în izolare, încât abia a reuşit să-l convingă să se întoarcă la ore.

Taylor a decis să se radă în cap la începutul vacanţei de Paşte. Tatăl său a povestit că a fost contactat de câţiva profesori ai băiatului, care i-au spus că gestul poate fi văzut ca o "frizură extremă" şi că ar putea avea consecinţe.

Citeşte şi: Lumea ştiinţifică în EXTAZ, după ce o CREATURĂ GIGANTICĂ fost găsită VIE de cercetători, pentru prima dată în istorie