Ionuţ George Otelac şi iubita lui, modelul Raquel Maria Gamboa Mora, au fost asasinaţi, pe un bulevard din Alajuelita, în Costa Rica. Cei doi se aflau în maşina tinerei când au fost împuşcaţi de doi motociclişti. 

Ionuţ George Otelac şi iubita lui au fost asasinaţi la comandă în Costa Rica.

Articolul continua dupa recomandari

Scenele de groază s-au întâmplat la o oră de vârf pe un bulevard aglomerat din San Jose.

Românul de 38 de ani şi iubita lui mai tânără, modelul Raquel Maria Gamboa Mora, în vârstă de 25 de ani, se aflau într-o maşină Suzuki Vitara când, doi motociclişti se apropie de vehicul deschid focul, apoi se fac nevăzuţi.

Momentul atacului mafiot a fost filmat de camerele de supraveghere.

Ionuţ George Otelac şi o tânără model au murit pe loc, împuşcaţi de doi motociclişti în Costa RicaVezi 3 imagini în Galerie

Străpuns de gloanţe, românul a pierdut controlul volanului şi a lovit din plin o maşină parcată pe marginea drumului. În urma impactului, maşina în care se aflau românul şi fata de 25 de ani a luat foc, însă oamenii care se aflau în zonă au reuşit să stingă incendiul.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns şi echipele de prim-ajutor. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru românul de 38 de ani şi iubita lui.  

Imaginile surprinse de martori după momentul asasinatului sunt înfiorătoare. 

Raquel era împreună cu Ionuţ de doar câteva luni

Raquel Maria Gamboa Mora, "Rake" cum îi spuneau prietenii, avea o relaţie cu Ionuţ Otelac de doar câteva luni.

Prietena fetei, de asemenea model, a declarat pentru lateja.cr că Raquel era foarte disciplinată.

"Se întâlnea cu românul de câteva luni. Era foarte frumoasă. Îi plăcea să aibă grijă de trupul ei, era foarte disciplinată, etrecea ore bune la sală, antrenându-se. Sunt devastată", a spus tânăra.

În ultimul mesaj postat pe Instagram, Raquel dădea de înţeles că este îndrăgostită.

Raquel Maria Gamboa Mora, "Rake" cum îi spuneau prietenii, avea o relaţie cu Ionuţ Otelac de doar câteva luniVezi 3 imagini în Galerie

"Dragostea te face mai frumos", a scris iubita românului, cu doar o zi înainte să fie executată. 

Acum, poliţia e pe urmele celor doi atacatori, iar motivul din spatele dublei crime nu a fost deocamdată dezvăluit. Se pare, însă, că ar fi vorba de o reglare de conturi.

Românul a fost arestat în 2001 pentru trafic de droguri. El a fost prins pe aeroportul din Juan Santamaria, în timp ce încerca să transporte 20 de kilograme de cocaină în sticle de vin.