Tânăra care a ucis-o pe Denisa Maria, o fată de 17 ani din Tulcea stabilită în Spania, învață din închisoare, pentru a-și lua diploma de liceu. Anchetatorii spanioli urmăresc însă o nouă pistă în crima pe care adolescenta spaniolă a comis-o acum 17 săptămâni.

Rocio Martinez, o spaniolă de 19 ani, este după gratii din noiembrie, când a ucis-o pe Denisa Maria Drăgan, în Alcorcon, lângă Madrid. Motivul crimei a fost un băiat, Mario, fostul iubit al româncei, cu care ucigașa avea o relație.

Articolul continua dupa recomandari

Ziarul Elcierre Digital spune că, în închisoarea Alcala-Meco, Rocio Martinez învață pentru a-și lua diploma de liceu și că face yoga.

În schimb, anchetatorii spanioli continuă să adune noi probe în dosarul crimei. Potrivit Telemadrid, mama Denisei susține că la crimă ar fi participat inclusiv fostul iubit al româncei, un tânăr care, în momentul tragediei, avea o relație cu adolescenta asasină.

Denisa Maria a fost înjunghiată în stradă de eleva spaniolă, în noiembrie 2018. A murit la spital, din cauza rănii la abdomen foarte grave. Arma crimei, un cuțit, a fost găsită ulterior de polițiști, într-un container.