Un german condamnat pentru uciderea unei românce a vrut să ia un ostatic în închisoarea din Nuremberg, unde e încarcerat pe viață. Individul voia să obțină wi-fi în celulă, jocul World of Warcraft și băuturi energizante.

Felix R., un german de 23 de ani, a ajuns în închisoare pe viață după ce a ucis o româncă de 22 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

Românca, o prostituată care avea supranumele Yenna, a fost găsită moartă în apartamentul ei în mai 2017. Tânăra a fost strangulată de individ. O altă prostituată de origine chineză, de asemenea, a fost ucisă de german.

Românca Yenna într-o fotografie pe InternetVezi 2 imagini în Galerie

Potrivit ziarului Bild, odată ajuns în închisoare, după condamnarea pe viață, Felix R. a mai fost protagonistul unui incident violent. Bărbatul a vrut să ia ostatic pe doctorița-psiholog a închisorii, ca să obțină la schimb wi-fi în celulă, jocul World of Warcraft și băuturi energizante.

Felix R. a încercat să atragă în celulă doctorița, însă, pentru că un gardian s-a postat în fața celulei, planul său a eșuat. Ulterior, colegii deținuți ai condamnatului au divulgat planul șefilor închisorii. Când a aflat de incident, psihologul a renunțat la serviciu, mai spune Bild. Felix R. are acum încă un proces, care va începe pe 7 mai.