Tudor Simionov, românul ucis la Londra de Anul Nou, nu ar fi trebuit să muncească în acea noapte, el fiind rugat de un coleg să-i țină locul, scrie Evening Standard.

Potrivit standard.co.uk, care citează Sky News, românul de 33 de ani a fost rugat de un coleg să-i țină locul și i s-a propus suma de 400 de lire sterline (450 de euro) pentru a asigura ordinea la o petrecere exclusivistă organizată la o casă din Park Lane, Londra.

Articolul continua dupa recomandari

O prietenă a Mădălinei Anghel a dezvăluit că iubita lui Tudor Simionov l-a rugat să nu muncească în noaptea de Anul Nou, însă acesta a spus că a primit o ofertă prea bună pentru a fi refuzată.

"A fost plătit cu 400 de lire sterline pentru a lucra de Anul Nou, ceea ce înseamnă dublu față de cât câștiga ca agent de pază în zona de vest a orașului. Mădălina i-a cerut să nu lucreze în noaptea de Revelion, dar Tudor i-a spus că au nevoie de bani și că este o ofertă mult prea bună pentru a o refuza. Aveau nevoie de bani pentru că-și doreau să întemeieze o familie", a declarat Katarina Petran, o prietenă apropiată iubitei lui Tudor, pentru Daily Mail.

Tudor Simionov, românul ucis la Londra, si prietena lui, MadalinaVezi 1 imagini în Galerie

Simionov i-a spus iubitei lui că evenimentul la care urma să asigure paza era organizat de un cunoscut PR de cluburi și că o masă se închiria cu sume cuprinse între 1500 și 2000 de lire sterline.

Românul a fost ucis spre dimineață, după ce în fața locației a izbucnit un conflict. Mai mulți indivizi au vrut să intre la petrecere și pentru că nu au fost lăsați s-au luat la bătaie cu agenții de securitate.

Tudor Simionov a venit în apărarea colegilor lui și a fost înjunghiat în inimă.