Un român a fost ucis, în Londra, în timp ce încerca să protejeze clienţii unui club exclusivist. Un grup de bărbaţi înarmaţi a încercat să forţeze intrarea în localul în care tânărul lucra ca bodyguard. Fost sportiv de performanţă, românul s-a luptat cu agresorii. Colegii săi îl consideră acum un erou şi spun că şi-a dat viaţa ca să o salveze pe a lor. În timpul confruntării, tânărul a fost înjunghiat mortal. Iubita lui le-a spus reporterilor Observator că abia se mutaseră în Anglia, unde voiau să se căsătorească. 

Imaginile amator surprind momentele în care Tudor Simionov încearcă să-şi protejeze colegii. Se luptă cu agresorii înarmaţi. Câţiva bărbaţi încercau să pătrundă cu forţa într-unul dintre cele mai scumpe cluburi din Londra.

Articolul continua dupa recomandari

În încăierare, tânărul a fost înjunghiat în inimă. A murit pe loc, au povestit martorii care au filmat scenele şocante.

Tudor urma să se căsătorească

Românul de 33 de ani se mutase în Londra de doar câteva săptămâni. Venise în Regat împreună cu iubita lui.

”A murit înjunghiat. A fost o altercaţie în club şi a murit înjunghiat”, spune Mădălina, iubita tânărului ucis.

”Nici n-am cuvinte să vă spun. M-a năucit. Foarte greu de procesat chestia asta, nu mă aşteptam. El întotdeauna avea asta. Să se bage pentru prieteni, pentru lume”, povestește un prieten.

Românul se angajase de puţin timp ca bodyguard într-un club exclusivist din Londra, frecventat de clienţi bogaţi şi faimoşi. Fost sportiv de perfomanţă, tânărul a încercat să faţă asaltului. Şi preţ de câteva minute s-a luptat cu agresorii. Trei dintre colegii săi au fost răniţi în timpul atacului.

”Este un erou!”

Scandalul a izbucnit la ora 5.30, în dimineaţa de Anul Nou. Toată noaptea, grupuri de petrecăreţi ameţiţi de alcool au încercat să intre neinvitaţi în clubul exclusivist. De data aceasta însă, bărbaţii care au forţat intrarea aveau cuţite la ei. Văzând că ceilalţi paznici sunt copleşiţi, românul a sărit să-i apere cu orice preţ. Managerul localului vorbeşte despre sacrificiul unui erou.

"Este un erou, a murit încercând să-şi salveze colegii. S-a luptat de unul singur cu vreo nouă indivizi", a spus Leroy Rose, managerul clubului.

DAN ANTONESCU, expert criminolog: Avem de-a face cu un om care a încercat să-şi facă datoria. Şi, spre deosebire de alte naţii, noi parcă avem ceva în sânge. Nu putem sta indiferenţi atunci când un semen de-al nostru este la ananghe. Sărim în ajutorul lui.

Tudor Simionov a făcut canotaj de performanţă. A plecat din România după ce şi-a pierdut ambii părinţi. În Marea Britanie spera să înceapă o viaţă nouă, alături de logodnica lui.

Suspect arestat de poliția londoneză

Scotland Yard a anunțat arestarea unei persoane bănuite că l-a ucis pe Tudor. Suspectul e un tânăr de 26 de ani care e în custodie, la o secție de poliție din centrul Londrei.

Poliția Metropolitană a transmis într-un comunicat și că autopsia în cazul românului a fost programată pe 3 ianuarie.

Tudor, prima victimă a unui atac în 2019 în Londra

Clubul unde unde a avut loc atacul găzduieşte petreceri private pe care şi le permit doar cei mai bogaţi londonezi. Numai chiria costă aici 4.500 de euro pe săptămână.

Presa din Regat scrie că Tudor Simionov este prima victimă din 2019, într-un atac armat în Londra. Oraşul se confruntă în prezent cu cea mai ridicată rată a omorurilor din ultimul deceniu. În 2018, 131 de persoane au fost ucise în capitala Marii Britanii.