Trupul unei românce în vârstă de 35 de ani, care a murit în Italia, a fost abandonat la morga din oraşul Ferrara de mai bine de 10 zile, iar autorităţile au lansat un apel pentru găsirea familiei tinerei.

UPDATE 14.01. Familia româncei a fost găsită, însă oamenii au refuzat să mai audă de ea. Mai multe detalii în articolul următor: Familia româncei abandonate la o morgă din Italia nu doreşte să mai audă de ea

Articolul continua dupa recomandari

Viorica Burtea (35 de ani), originară din Sinaia, şi-a pierdut viaţa în urmă cu 10 zile la Spitalul Sant’Anna di Cona din Ferrara.

Tânăra deţinea o carte de identitate italiană în care era notat faptul că era rezidentă la Molinella, o comună situată în apropiere de Bologna.

Românca cu ochii verzi şi părul negru a murit în condiţii încă necunoscute, iar trupul ei a fost abandonat la morga din Ferrara.

Potrivit presei din Italia, până în prezent, nicio persoană nu a mers la spital sau la morgă pentru a revendica trupul româncei.

Românca a fost abandonată la morga din FerraraVezi 2 imagini în Galerie

Medicii spitalului au lansat un apel pentru ca tânăra să poată fi identificată şi înmormântată creştineşte.

Oamenii au oferit datele româncei pentru ca aceasta să poată fi identificată de familia ei sau de persoane care o cunoaşteau, notează gazetaromaneasca.com.