Trei români au fost spulberați intenționat de o mașină în Austria, în fața unei discoteci. Șoferul era furios după o dispută cu cei trei și a vrut să se răzbune, spun martorii. Austriacul a fugit de la locul incidentului.

Scena dramatică s-a consumat în fața discotecii Base, din localitatea austriacă Liezen.

Articolul continua dupa recomandari

Cei trei români, cu vârstele de 39, 40, respectiv 41 de ani, s-au luat la ceartă în fața localului cu un austriac de 28 de ani. Potrivit martorilor, austriacul l-ar fi acuzat pe unul dintre români că i-ar fi hărțuit iubita, care-l însoțea. După un schimb dur de replici, tânărul și iubita lui s-au îndreptat spre mașină.

Austriacul a pornit mașina, a accelerat, iar apoi, a întors surprinzător și s-a îndreptat în mare viteză către locul în care se aflau românii, spune ziarul heute.at. Mașina i-a spulberat pe cei trei.

Șoferul a fugit apoi, dar a fost prins ulterior de polițiștii austrieci și reținut. Dintre români, cel în vârstă de 41 de ani a fost foarte grav rănit și este la spital, unde medicii fac eforturi pentru a-i salva viața, , mai spune heute.at  Ceilalți doi români nu sunt în pericol.