Trei români au scos cuţitul în centrul Parisului şi au tâlhărit un trecător. I-au furat un ceas de 65.000 de euro. Sunt suspecţi că au furat şi un ceas de 150.000 de euro. Cei trei sunt acum în custodia poliţiei franceze.

Ultima lovitură dată de cei trei a fost şi cea care i-a dat de gol. Pentru că după ce au scos cuţitul şi au tâlhărit un trecător pe rue de Washington, din Paris, cei trei au fugit cu un VW Golf gri. Românii au obligat bărbatul jefuit să le dea de la mână un ceas Patek Philippe în valoare de 65.000 de euro.

Articolul continua dupa recomandari

Păgubitul a reţinut perfect maşina şi a descris-o poliţiştilor, care, după 24 de ore, i-a identificat pe cei trei români cu ajutorul autoturismului. 

Românii sunt însă suspecţi principali şi în cazul unui jaf care a avut loc cu două seri înainte, tot în centrul Parisului. După acelaşi scenariu, sub ameninţarea cuţitului, au furat de la mâna unui bărbat un ceas elveţian de lux în valoare de 150.000 de euro.

Apoi, în următoarea seară, au procedat la fel, tot într-o zonă cu cluburi de noapte, şi au fugit cu un Patek Philippe de 15.000 de euro.

Cei trei români sunt în custodia poliţiei.