Tragedie într-o familie de români din Italia. Constantin şi-a petrecut ziua alături de fiica lui de 5 ani, apoi a plecat spre casă, unde nu a mai ajuns. Românul a murit după un inexplicabil accident de scuter.

În vârstă de 37 de ani, Cosntantin Iordache locuia de 12 ani în Italia, muncind la ferme din zona Ferrara. Duminică şi-a vizitat fosta soţie şi a petrecut aproape toată ziu alături de fiica sa de 5 ani, Florentina. O iubea ca pe ochii din cap şi se vedeau foarte des, locuind în comune vecine.

Articolul continua dupa recomandari

Spre seară s-a urcat pe scuter şi a plecat spre casă, dar nu a mai ajuns. Într-o curbă a intrat pe contrasens, apierdut controlul motorului, s-a ibit de o bordură şi  zburat prin aer 10 metri. S-a izbit de un zid şi medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Românul a murit în Salvare, în drum spre spital.

Vezi 2 imagini în Galerie

"Se întorcea de la fiica sa. Mergea foarte des la ea, era totul pentru el. Un muncitor bun, un tată foarte bun. O iubea foarte mult pe Florentina. Am aflat a doua zi de dimineaţă ce s-a întâmplat, nu pot să cred că nu o să-l mai văd!", a spus un prieten, Valentin, pentru estense.com.

Constantin Iordache era din Tulcea şi crescuse într-o casă de copii, alături de o soră şi un frate, care trăiau împreună cu el în Italia.