Un oraş întreg este în şoc. Doi părinţi medici şi fiica lor au murit când se aflau într-o vacanţă în Turcia. Tânăra, fost candidat la Primăria Blaj, era în luna de miere şi îşi invitase părinţii să fie alături de ea şi de soţul ei. N-au mai ajuns la hotelul unde erau cazaţi. Microbuzul care i-a preluat de la aeroport s-a izbit de un copac.

Cătălina Andreea lieş şi părinţii ei au murit fără vină în microbuzul condus cu viteză de un şofer turc, pe o ploaie torenţială. Acesta i-a preluat de la aeroportul din Antalya şi urma să-i ducă la hotelul din Kemer, unde tânăra şi soţul ei urmau să petreacă luna de miere. Cei doi tineri erau căsătoriţi de doar o săptămână şi au vrut să îi aibă alături şi pe părinţi, doi medici cunoscuţi în Blaj. 

Articolul continua dupa recomandari

Mircea Frenţiu, chirurg Spitalul Municipal din Blaj: Au făcut o nunta, la care fata lor şi cu un inginer italian s-au căsătorit. Erau în culmea fericirii atunci.

Microbuzul scăpat de sub control a lovit un parapet, apoi un copac. Imaginile de la locul tragediei sunt şocante. Tânăra mireasă şi părinţii ei au murit pe loc. 

Acasă, în Blaj, vestea a cutremurat oraşul. Cătălina Andreea urma un master la Viena şi întreaga comunitate o cunoştea. În urmă cu doi ani, a candidat la primărie. Părinţii erau şi ei apreciaţi. Mama era doctor la Spitalul din Blaj, unde a lucrat mulţi ani şi tatăl Andreei, de profesie medic generalist. Acum, la spital, colegii le aduc un omagiu. 

Ioan Tulea, Serviciul de Ambulanţă Blaj: Nişte oameni deosebiţi, medici amândoi, foarte urâtă veste.

dr. Mircea Frenţiu, chirurg Spitalul Municipal din Blaj: Doctorul Dan Ilieş chiar a plâns pentru că şi-a văzut fiica, în sfârşit, căsătorită. Erau extraordinar de bucuroşi, de fericiţi pentru fata lor.

Soţul tinerei este în comă, la spital. Şoferul microbuzului şi alţi câţiva pasageri au supravieţuit impactului.