Trei traficanți români de marijuana care erau urmăriți de poliție în Spania au fost prinși după o scenă ca în filmele de comedie. Cu poliția pe urme, fugarii s-au trezit blocați în trafic pe autostradă, din cauza unui accident provocat de alți traficanți de droguri.

Totul a pornit de la un accident bizar, petrecut pe autostrada AP-7, lângă Marbella.

Articolul continua dupa recomandari

O barcă cu motor folosită la transportul de droguri a căzut pe șosea din remorca unei mașini, care și-a continuat drumul. În urma căderii, ambarcațiunea a fost lovită de 4 mașini, iar accidentul a blocat autostrada.

Traficanți români cu ghinion

Potrivit diariosur.es, în același timp, într-o localitate din apropiere, trei români aflați într-o mașină au refuzat să oprească la semnalul unei patrule de poliție. Au încercat să fugă, dar polițiștii au pornit după ei.

Fără să aibă habar de accidentul provocat de ambarcațiunea cu motor, românii s-au avântat pe autostradă, sperând că vor reuși să mărească viteza și să se facă nevăzuți.

Pe autostradă însă, românii s-au trezit blocați într-o coloană uriașă de mașini, care nu putea înainta din cauza accidentului. În scurt timp, au fost ajunși de poliție, care le-a găsit mașina plină cu marijuana. Românii aveau și 3000 de Euro asupra lor, pe care nu i-au putut justifica.

Nu doar românii au ajuns în arest, ci și cei care au abandonat ambarcațiunea pe autostradă. Poliția i-a oprit după câțiva kilometri. Erau doi norvegieni, dintre care unul cu acte false. Și ei au fost acuzați de trafic de droguri.