O traficantă de droguri din Brazilia și-a filmat ultimele momente de viață, după ce o capsulă de cocaină i s-a spart în stomac, în timp ce se afla într-un hotel din Portugalia. Femeia a murit în urma supradozei.

În urma anchetei s-a stabilit că Dayse Ricarte, o femeie de 28 de ani din Brazilia, a acceptat să înghită 71 de grame de cocaină, în mai multe capsule, cu promisiunea că va primi aproximativ 2.600 de euro.

Articolul continua dupa recomandari

Femeia a decolat pe 8 iulie de pe aeroportul Belo Horizonte, din sud-estul Braziliei, fiind găsită fără suflare a doua zi, într-un hotel din Lisabona, Portugalia.

Cuprinsă de panică, în momentul în care una din zecile de capsule pe care le-a înghițit s-a spart, Dayse a început să se înregistreze: „Crezi că fața mea e umflată sau e normală? Cred că o să mor. Te rog să vorbești cu părinții mei și să le spui că îi iubesc. Nu o să scap”.

Într-un ultim gest, tânăra i-a trimis unei prietene o fotografie cu cartea de vizită a hotelului în care era cazată, pentru a da alarma. Din păcate, nu a mai rezistat, fiind găsită fără suflare.

Se pare că Dayse Ricarte ar fi acceptat să transporte droguri pentru a-și face o operație estetică. Un copil de 11 ani a rămas orfan.

(VIDEO)