Jocurile Olimpice de Iarnă de anul acesta ar putea fi numite cu uşurinţă. Olimpiada Frumuseţii. La multe grade sub zero, zeci de cupluri care participă la competiţiile din Coreea de Sud au reuşit să încingă atmosfera. Jurnaliştii străini şi internauţii nu le-au remarcat doar performanţele sportive, ci şi aspectul fizic, demn de copertele revistelor de modă.

Nouă cupluri concurează pe patinoarul de la Jocurile Olimpice de Iarnă. Americanii Evan Bates şi Madison Chock au atras atenţia de la prima apariţie. S-au cunoscut în copilărie şi viaţa i-a adus iar împreună acum şapte ani. De atunci, sunt de nedespărţit. 

Articolul continua dupa recomandari

Aceşti doi patinatori sunt căsătoriţi de aproape trei ani, dar pe gheaţă fiecare împărtăşeşte momente tandre cu alt partener. 

Jamie Anderson şi Tyler Nicholson fac furori pe pârtie. Sunt împreună, dar fiecare concurează pentru o altă ţară. 

Veniţi din Rusia, Anastasia şi Aleksandr formează una dintre cele mai frumoase perechi de la Olimpiadă. Despre ea se spune că seamănă şi cu actriţa Meghan Fox, dar şi cu Angelina Jolie. Alături de soţul ei, rusoaica a câştigat medalia de bronz la proba de curling, dublu mixt.