Dar cum maretul internet este intotdeauna plin de surprize, dupa sapaturi aprige am descoperit parinti si copii mult mai iresponsabili decat cei doi rusi. De exemplu, o fetita din India care conduce o motocicleta de viteza, pe o autostrada, de una singura. La doar patru ani. E drept, tatal ei e pe locul din spate, dar fie nu-i pasa ca fiica lui conduce mai nebuneste decat un Hell's Angel sau pur si simplu e inghetat de frica.

Articolul continua dupa recomandari

Ce poate fi mai inspaimantator decat un copil la volan sau la ghidon? Unul la volanul unui TIR. O alta fetita de opt ani merge nestingherita prin oras in timp ce unul dintre parinti o filmeaza. Iar mai apoi, foarte mandru de isprava odraslei si de nivelul propriu de inteligenta, o posteaza pe YouTube.

Daca niciunul dintre cazurile de mai devreme nu v-a dat pe spate, acesta cu siguranta va va determina sa va cruciti. Un pusti de 13 ani din China a tinut mortis sa le demonstreze parintilor ca poate pilota un avion. Singurele probleme ar fi ca tanarul aviator cu siguranta nu avea brevet, iar avionul, oricat de robust ar fi fost, era facut in curtea tatalui sau. Din fericire, copilul a decolat si a aterizat fara probleme sau fara sa sperie un sat intreg.