Dacă vă doreaţi o viaţă opulentă precum cea a lui Frank Sinatra, acum aveţi această ocazie. O casă de licitaţie din Statele Unite scoate la vânzare piese de mobilier valoroase care au aparţinut lui legendarului artist.

Cum ar fi o toaletă cu capac de aur sau un pian la care Sinatra obişnuia să cânte. Preţul de pornire este însă unul pe măsură.

Articolul continua dupa recomandari

O legendă a muzicii jazz, Frank Sinatra era cunoscut ca fiind artistul marilor clanuri mafiote. Iar ca oricare altă persoană cu asemenea legături, Sinatra avea o mare afinitate pentru lux.

Iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber în obiectele de valoare pe care le deţinea. Multe dintre care vor fi scoase acum la licitaţie.

David Berenblit, managerul casei de licitaţii: Voi chiar aveţi ocazia să deţineţi un obiect pe care Frank Sinatra a stat sau a dormit.

Printre obiectele sale de valoare se numără acest fotoliu pe care Frank Sinatra obişnuia să se odihnească. Cei care vor însă o piesă de colecţie cu adevărat specială pot cumpăra unul din WC-urile sale din marmură. Cel mai valoros are un capac din aur.

David Berenblit, managerul licitaţiei: Aceaste toalete au costat probabil între 20.000 şi 30.000 de dolari când erau noi.

În timp ce anumite obiecte pot costa doar câteva sute de dolari, aletele pot ajunge la câteva sute de mii de dolari. Cum ar fi acest ceas realizat de Ferdinand Berthoud placat cu bronz. Surprizele nu se opresc însă aici.

Indiferent dacă e "Fly Me To The Moon" sau oricare altă melodie de a lui Frank Sinatra pe care o preferaţi, dacă vreţi să cântaţi precum artistul cu ochi albaştri, acum aveţi ocazia să îi deţineţi pianul.

Mobilierul face parte dintr-un apartament din Atlantic City care aparţinea lui Frank Sinatra. Este vorba de un apartament de lux al hotelului Golden Nugget Casino.