Hannah Bowman, o tânără de 21 de ani, din Anglia, a fost condamnată la doi ani şi trei luni de închisoare, cu executare, după ce a produs un accident de circulaţie în urma căruia şi-a pierdut viaţa Jordan Wilson, iubitul ei încă din adolescenţă.

Tragedia s-a petrecut în mai anul trecut, când Hannah şi Jordan au ieşit în oraş alături de mai mulţi prieteni, inclusiv alături de sora lui Jordan.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra a condus obosită şi a produs un accident în care tânărul şi-a pierdut viaţa

Conform Metro Online, la 5 dimineaţa, Hannah şi Jordan au vrut să plece spre casă, moment în care apropiaţii au insistat ca cei doi sa ia un taxi.

Hannah nici nu a vrut să audă, deşi era extrem de obosită. Cei doi au plecat împreună cu maşina fetei, condusă de Hannah.

Din cauza oboselii, însă, Hannah a pierdut controlul volanului de mai multe ori şi a pătruns pe contrasens. 

Ultima dată, pătrunderea pe contrasens a dus la producerea unui accident groaznic, maşina celor doi izbindu-se frontal de o dubă venită din sens opus.

Jordan şi-a pierdut viaţa pe loc, iar Hannah a părut, iniţial, că nu are probleme. Ulterior însă a fost internată şi ea pentru afecţiuni la spate şi gât.

Tânăra a scăpat cu viaţă, dar a fost chemată în instanţă pentru producerea accidentului. Şi, la un an de la producerea accidentului, a fost condamnată la doi ani şi trei luni de închisoare cu executare.

A primit pedeapsa cu ochii în lacrimi şi i-a transmis tatălui ei că îl iubeşte, înainte de a fi luată de poliţişti în cătuşe.

Pe de altă parte, rudele băiatului i-au transmis că nu o vor ierta niciodată fiind obligate să trăiască toată viaţa cu consecinţele acţiunii sale nesăbuite.