O tânără de 22 de ani, româncă, a anunţat autorităţile din Torino că animalul său de companie a dispărut. Tânăra a început să lipească afişe cu fotografia pisicii, pe nume Tigruţ, peste tot în cartierul Mirafiori, reuşind să mobilizeze chiar şi carabinierii.

În scurt timp, la numărul de telefon afişat pe fotografie a sunat o femeie care i-a cerut 1.000 de euro, dacă vrea pisica înapoi. Fiind un caz de şantaj, chiar dacă era vorba despre o pisică, autorităţile au intervenit.

Articolul continua dupa recomandari

Femeie în arest, după ce a şantajat o româncă

O femeie în vârstă de 54 de ani a fost arestată de carabinieri, imediat după ce a şantajat o tânără de 22 de ani, româncă. Femeia i-a cerut româncei în primă fază 1.000 de euro pentru înapoierea pisicii dispărute, apoi, după câteva negocieri, a mai redus suma, la 300 de euro, potrivit ilsecoloxix.it.

După dispariția felinei, proprietara a postat afișe şi fotografii cu pisica, dar și un număr de telefon, pentru a putea fi contactată în caz că cineva găseşte pisica, pe nume Tigruţ.

Astfel, femeia de 54 de ani a contactat proprietarul pisicii prin Whatsapp și i-a cerut 1000 de euro să-și recupereze animalul de companie. Au urmat mai multe mesaje între cele două femei, cu fotografii și videoclipuri ale pisicii, până la un acord între părți, stabilit la 300 de euro.

La întâlnire, însă, românca de 22 de ani s-a prezentat cu carabinierii, care au arestat-o ​​pe femeie imediat după ce a luat banii și i-a returnat pisica proprietarului.