Un taxi Logan a fost filmat de camerele de supraveghere când face prăpăd într-o intersecţie din Scoţia. Imaginile au devenit virale, după ce maşina lovită de Logan a ajuns într-un showroom auto.

Accidentul dintre un Logan MCV şi un Kia Picanto s-a produs în Scoția, într-o intersecţie din Dundee, iar Daily Mail a publicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere la începutul acestei luni.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul unui Kia Picanto a accelerat într-o intersecţie din oraşul scoţian Dundee, deşi avea stop, sperând să treacă rapid fără să mai acorde prioritate. Un Logan MCV taxi a venit din dreapta cu viteză şi a lovit în plin Kia.

Straniu e faptul că după ce a fost proiectat într-o altă maşină care aştepta să acorde prioritate în intersecţie, rămânândnd o secundă blocat între aceasta şi Logan, autoturismul Kia a accelerat brusc şi fără direcţie a traversat strada, a lovit un Fiat 500 şi s-a oprit în vitrina unui showroom auto.

Şoferul maşinii Kia a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost scos cu descarcerarea din autoturism, în vreme ce Loganul pare, din imagini, doar uşor avariat.