Tatăl lui Michael Jackson, Joe Jackson a murit la 89 de ani. Bărbatul şi-a petrecut ultimele zile de viaţă în spital după ce starea sa de sănătate s-a înrăutăţit.

Tatăl legendarului Michael Jackson a suferit în ultimii ani de diabet zaharat, iar apropiaţii familiei spun că avea şi probleme psihice.

Articolul continua dupa recomandari

Iar acestea nu au fost singurele probleme de sănătate ale lui Joe Jackson. După un accident vascular suferit în anul 2015, bărbatul a rămas orb.

„Tatăl meu este foarte, foarte fragil și nu mai are mult de trăit. Familia trebuie să fie alături de el, lângă patul lui. Asta este dorința noastră, în ultimele lui zile. Mama este foarte îngrijorată. Nici măcar doctorul nu ne dă detalii. Nu ar trebui să implorăm și să ne certăm ca să îl putem vedea pe tatăl nostru. Cei care sunt acum în jurul lui cred că știu mai bine, dar nu este așa”, au fost cuvintele lui Jermaine, fratele lui Michael Jackson, cu numai câteva zile în urmă.

Joe Jackson s-a născut la data de 26 iulie 1928 și a devenit cunoscut în urma succesului fulminant al copiilor săi.

El a fost cel care a pus bazele trupei Jackson 5, la începutul anilor 1960. Relaţia cu Michael Jackson nu a fost una foarte apropiată, după cum chiar Michael a povestit în mai multe interviuri. Regretatul artist spunea că a avut o copilărie nefericită şi că Neverland-ul construit de el a fost o formă de a trăi momentele pe care tatăl său i le-a furat.

După moartea lui Michael Jackson, custodia celor trei copii ai săi a fost preluată de tatăl său şi de femeia cu care acesta din urmă a fost căsătorit din 1949.