Un tată care, în urmă cu trei luni şi-a pierdut cei doi fii într-un teribil accident, a fost găsit mort. Trupul neînsufleţit a fost descoperit într-o cameră de hotel din Insula Corfu, Grecia.

Reece Platt-May, un britanic de 42 de ani, a fost grav afectat de moartea celor doi copii. În februarie, cei doi băieţei de 2 şi 6 ani au fost accidentaţi mortal de un şofer drogat.

Articolul continua dupa recomandari

Copiii traversau strada, în oraşul britanic Coventry, iar şoferul, care circula cu o viteză foarte mare, i-a lovit în plin. Când i-au făcut analizele, anchetatorii au descoperit că individul luase cocaină înainte să urce la volan.

Vezi 3 imagini în Galerie

Vezi 3 imagini în Galerie

Şoferul a vrut atunci să fugă, dar a fost prins de martori. O pasageră care se afla în maşină cu el a sărit să-i bată pe cei care voiau să-l oprească. Şoferul ucigaş a primit 9 ani de închisoare, iar femeia 6 luni, spune The Mirror.

Părinţii copiilor au fost însă distruşi. Acum, după 3 luni de la moartea băieţeilor, tatăl lor a fost găsit mort în Grecia, într-o cameră de hotel din Corfu. Poliţia elenă spune că moartea nu e privită ca suspectă, dând de înţeles că ar putea fi vorba despre o sinucidere.