Prins cu mașina într-unul dintre incendiile care devastează California, un tată și-a păstrat cumpătul, deși se afla într-o situație extrem de periculoasă. La un moment dat, bărbatul chiar i-a cântat fetiței sale de doar trei ani, care începea să fie speriată de flăcări. 

În ciuda faptului că era înconjurat de flăcări și fum dens, bărbatul nu s-a pierdut nicio clipă cu firea. "Ghici ce? Nu o sa luam foc, ok? O să stăm departe de el și vom fi bine. Ne descurcăm de minune", i-a spus acesta micuței, care începuse să sesizeze pericolul. 

Articolul continua dupa recomandari

Imediat după ce au ieșit din mijlocul flăcărilor, fetița l-a felicitat pentru succes. "Am reușit împreună", i-a răspuns el. 

Incendiile de vegetaţie din California continuă să facă prăpăd. Cel puţin 5 oameni au murit şi peste 150.000 au fost forţaţi să-şi lase în urmă locuinţele. Mai mult de 2000 de case au fost deja distruse.

Toţi cei 12.000 de locuitori ai oraşului Malibu, faimos pentru vilele de lux deţinute de celebrităţi, au fost evacuaţi. Printre ei, vedete ca Alyssa Milano, Kim şi Khloe Kardashian, Guillermo del Torro, Caitlyn Jenner, Scott Baio sau Rainn Wilson.