Mateus Henrique Leroy Alves, un brazilian în vârstă de 37 de ani, a fost arestat pentru comiterea mai multor infracţiuni, după ce a fugit cu banii strânşi pentru tratamentul fiului său de numai doi ani, grav bolnav.

Mateus şi Karine, soţia lui, au avut un băieţel în 2017, însă micuţul Joao s-a născut cu o boală gravă, astfel că cei doi au fost obligaţi să strângă fonduri pentru un medicament care împiedica boala să avanseze.

Articolul continua dupa recomandari

Tatăl bebeluşului a spart banii de tratament pe dame de companie

Conform Metro Online, autorităţile braziliene au acceptat să achite nota de plată pentru primele trei doze, însă pentru următoarele trei doze, familia a început să organizeze strângeri de fonduri.

Au adunat peste 250.000 de dolari, bani pe care îi ţineau în patru conturi bancare diferite.

În luna mai a acestui an, Mateus şi-a pregătit evadarea. I-a spus soţiei că lipseşte mai mult timp pentru a merge la cursuri care să-l ajute să devină agent de pază.

Însă, după două luni, când a văzut cum dispar banii din conturi, Karine a început să intre la bănuieli.

Tatăl bebeluşului riscă închisoarea pe viaţă

Şi-a reclamat soţul la poliţie, iar Mateus a fost descoperit într-un hotel de lux, petrecând în haine de firmă cu dame de companie, droguri şi băuturi fine.

A cheltuit aproape toţi banii strânşi pentru tratamentul copilului, astfel că, pe 17 octombrie, micuţul Joao a murit la numai doi ani.

Acum, Mateus riscă închisoarea pe viaţă, fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni.