O tânără din orașul Novorossiysk, Rusia, s-a ales cu o fractură de coloană după ce a fost evacuată cu forța din zona de restaurante a unui mall.

Departamentul din Krasnodar al Ministerului rus de Afaceri Interne a început o anchetă, după ce o tânără s-a ales cu o fractură la coloană, în timp ce era evacuată dintr-un mall de către agenții de securitate. Fata stătea la o masă din zona food court și ar fi ocupat spațiul fără să consume.

Articolul continua dupa recomandari

Pe imaginile publicate de către ren.tv se poate observa cum doi bărbați o forțează pe fată pe scări, în timpul intervenției. Mama victimei susține că aceasta a fost dignosticată cu "fractură închisă a vertebrelor lombare" și "scolioză post-traumatică". 

Fata era cu sora ei geamănă atunci când a avut loc incidentul. Reprezentanții centrului comercial au declarat că tinerele stăteau la o masă și astfel ar fi ocupat din spațiul unor clienți dornici să mănânce.

"Copila mea se mișcă acum cu dificultate și nu poate sta jos fără dureri. A fost învoită de la școală și are nevoie de tratament", a declarat mama fetei.